Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Running sushi: 2 h neomezené konzumace rolek, mořských plodů i dezertů

4,5 / 5 SUMO sushi & grill restaurant Plzeň Plzeň  (mapa) 569 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Miluše

Dobrý večer,bylo by dobré napsat že voucher se má uplatnit hned při příchodu ,jelikož při placeni nám ho pani odmitla vzít.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miluše, je nám líto nastalé situace. Děkuji za Váš podnět a předávám ho kolegům. V současné chvíli není nabídka aktivní, ale zajistíme, aby to v další nabídce bylo napsané. Přeji hezký den Simona

IM

Dobrý den, když máme voucher do 17:00 h… musíme tam do tohoto času usednout či již odcházet? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud si zakoupíte variantu pondělí až čtvrtek od 10:00 do 17:00 je nutné ukončit konzumaci v 17:00. Pěkný den :)

Zuzana Mainclová

Dobrý den, chci se zeptat, zda budete poukazy prodlužovat. Měli jsme v plánu využít příští týden, bohužel kvůli nařízení využít nemůžem a poukaz je pouze do konce měsíce, kdy bude opatření kvůli corone stále platné.
Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, v tuto chvíli kolegové pracují na prodlužování všech voucherů. Poprosím vás tedy o strpení, zda se nám povede prodloužit i vaše vouchery :) Prodloužení voucheru můžete sledovat v sekci „Mé nákupy“. Případně se nám můžete ozvat přes tento formulář: https://www.slevomat.cz/kontakt a kolegové vám pomohou situaci vyřešit :) Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru