Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Obdivujte rybky z Mořského světa: vstupenky pro jednotlivce i celou rodinu

4,4 / 5 Mořský svět Praha - Holešovice  (mapa) 237 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Tereza

Dobrý den, budete vydávat ještě do Vánoc nové vouchery s delší platností? Takhle se nedají dát pod stromeček, protože necelý měsíc na využití je dost krátká doba. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si ale nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den :)

Lucie

Dobrý den, máte nějaké bližší informace ohledně prodloužení voucheru? Když dám voucher pod stromeček, tak necelý měsíc neni moc, aby to kamarádka s rodinou stihli. Děkuji.

Mořský svět

Dobrý den, Lucie. Platnost nově zakoupených voucherů prodloužíme operativně o dobu, po kterou jsme byli nuceně uzavřeni. V současnosti počítáme s prodloužením platnosti nově vydaných voucherů cca do půlky února. S pozdravem, tým Mořského světa.

EVA Slavikova

Dobry den, budou vouchery prodlouzeny.. kdyz nebude otevreno napr. do konce roku ??

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, v tuto chvíli mají vouchery platnost do 20.1.2021, pokud by kvůli trvajícím opatřením nebylo možné vouchery využít, budeme to řešit individuálně. V tuto chvíli se také snažíme domluvit s poskytovateli prodloužení platnosti voucherů. Nemusíte se tedy bát, že by Vaše vouchery jen tak propadly, pokud by nebylo možné je uplatnit. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru