Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíčky kávy a kakaových bobů na podporu horských goril v Africe

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva B.

Dobrý den ! Je možné k degustačnímu balíčku kávy dokoupit i tričko „Go za gorilou“ z nabídky e-shopu za jedno poštovné ?
Děkuji za odpověď. S pozdravem Eva B. :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo,

s takovým dotazem Vám doporučuji se obrátit přímo na prodejce, a to přes email michal.sestak@nedomysleno.cz , kde se budete moci eventuálně i konkrétně domluvit. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Mountain Gorilla Coffee

Dobrý den, odpověděl jsem Vám do mailu. Mějte se pěkně.

 MŠ

Rena Buňková

Dobrý den, zakoupila jsem si váš dárkový balíček kakaových bobů. Ráda bych je rozdělila mezi stařenky z našeho vchodu. Mám, však obavu, nejsou-li pro staršího člověka tvrdé. Podotýkám, že je kupuji poprvé. Za odpověď předem děkuji a přeji krásný den.

Mountain Gorilla Coffee

Dobrý den, trochu jste mě Vaším dotazem zaskočila a popravdě maličko váhám s odpovědí, protože nemám osobní zkušenost např. s konzumací čehokoliv se zubní protézou. Struktura kakaového bobu v čokoládě je taková, že má střed z opraženého kakaového bobu, což je plod velikosti a struktury podobné opražené mandli. Na něm je pak vrstva čokolády. Čili pokud si „stařenky z Vašeho vchodu“ (jak píšete) troufnou na mandle, neměl by je zaskočit ani tento produkt :-) Hezký den. M. Šesták

Linda

1) Dobrý den, nemůžu na obalech najít datum spotřeby, kde přesně je uvedeno? 2) Plánujete mít v nabídce i další výrobky?

Mountain Gorilla Coffee

Dobry den. Expirace je jeden rok. Dalsi nase produkty najdete na www.kavagorila.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru