Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čas na mlsání: Vlastnoručně nazdobená čokoláda s věnováním z 68% čokolády

4,9 / 5 ORION Ateliér Praha - Nové Město  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Nikola Tokošová

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je Ateliér Orion otevřen i v době protiepidemio­logických opatření proti COVID-19? Jde mi o to, zda budu moci voucher uplatnit i v této době nebo zda je potřeba čekat na rozvolnění restrikcí. Mnohkrát děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo, pokud se nezmírní vládní opatření, bude mít Orion Ateliér otevřené čokoládové okénko od 8.2. do 14.2.2021. Kon­taktujte prosím pro přesnější domluvu přímo prodejce na tel +420 725 333 8­00. Pěkný den :)

Lenka Sebkova

Dobry den, mohu se zeptat tyhle cokolady po trech kusech nelze poslat PPL jako ty cokolady v krabickach? Kdyz si je vlozim do kosiku tak mi to nenabizi u slevomatu moznost poslat si pres PPL jako u tech v krabickach. Dokonce jsem si zkusila vlozit jednu v te krabicce plus ty tri a kdyz zadam PPL tak mi to ukazuje ze mi doruci ale jen tu jednu darkovou cokoladu. Dekuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, v rámci této nabídky si zakoupíte voucher, který následně uplatníte přímo v Orion Ateliéru. V tomto případě tedy není žádný dopravce využíván, na rozdíl od dalších nabídek prodejce, a zboží si vyzvednete osobně. Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru