Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Projeďte se na voru centrem Českého Krumlova: v nabídce i adventní plavby

4,9 / 5 Voroplavba.cz Český Krumlov  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Josef

Dobrý den, bude možné uplatnit voucher pro 2 i na večerně-noční plavbu koncem května 2021? Děkuji za odpověď.

Voroplavba.cz

Dobrý den, v současné nabídce slevomatu.cz jsou pouze adventní plavby. Poukazy na zimní plavby lze využít pouze do 27. 12. 2020. Je to z důvodu rozdílné typu plaveb. Večerně noční plavby jsou zcela odlišné od pravidelných denních plaveb a proto nelze poukaz uplatnit v r. 2021. Děkujeme za pochopení a zájem o naši VOROPLAVBU.

Voroplavba.cz

Dobrý den, mám otázku k vašemu dotazu. Poptáváte poukaz na letní plavbu. Lze ji do 13. 1. 2021 na slevomatu zakoupit zakoupit. Není to ale plavba večerně-noční.

Radka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nabídku adventní plavby, ve které máte uvedeno, že platí do 31.12. Ale na stránkách Voroplavby je uvedeno, že adventní plavby jsou možné do 6.1. Tak který termín je správný a možný? Děkuji a přeji hezký den:)

Voroplavba.cz

Dobrý den, termíny adventních plaveb se řídí aktuálním rezervačním kalendářem. Pro letošní Advent je poslední plavba vypsána na datum 27. 12. 2020. Termíny byly plánovány, kdy jsme nevěděli, zda vůbec budeme plavit. Můžeme vypravit plavbu mimo vypsané termíny, ale ty nelze poptávat přes slevomat.cz. Děkujeme za pochopení a zájem o naši VOROPLAVBU.

Michaela Komarkova

ráda bych se zeptala, zda lze počítat s adventními plavbami (vzhledem k situaci) a lze objednat rovnou termín, když by šlo o dárek k Vánocům. Kolik by stál příplatek za 8leté dítě? Děkuji.

Voroplavba.cz

Dobrý den, paní Komárková, jsme připraveni plavit adventní plavby. Samozřejmě jejich provozování bude záležet na aktuálním stavu nouzového stavu a nařízení vlády. Aktuální termíny jsou zobrazeny na on-line rezervaci na našem webu – www-voroplavba.cz. Počítáme, že termíny se budou měnit ze dne na den. Bohužel nemůžeme tento stav ovlivnit. Okamžitý stav termínů můžete doptat na tel.: 731 118 255. Cenu za dítě u slevomatu.cz zohledňuje pouze poukaz pro rodinu. S pozdravem VOROPLAVBA Radek Šťovíček

Jana

Dobrý den,
mohu se spolehnout, že budete jezdit 24. července 2021? Pojedeme do Krumlova na Otáčivé hlediště, tak bychom přidali další zajímavou věc, ale potřebuji vědět, jestli se na to můžu na 100% spoledhnout. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :)
v době hlavních prázdnin jezdí vory za standardní situace několikrát denně. Je třeba si ale včas rezervovat daný termín na stránkách provozovatele.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru