





„Naolejovat, ne přeolejovat!“ uvědomila si Julie a přešla na spreje. Ty mažou tak krásně, že o tom i píše básně. A taky ji dobrý pocit hřeje.
Oleje jsou nezbytnou součástí každé kuchyně – při vaření ani přípravě studených pokrmů se bez nich neobejdete. A i s touto základní surovinou můžete pracovat moderně. Oleje ve spreji Fabiol jsou nejen méně náchylné k oxidaci (tedy žluknutí), ale také se s nimi skvěle pracuje.
Vybírat můžete ze 3 druhů, ale v kuchyni zcela jistě využijete i všechny.
- Laureta
Praktické balení kokosového oleje, který je vhodný pro pečení a vaření oblíbených pokrmů - Olivie
Extra panenský olivový olej ideální k využití ve studené kuchyni na dochucení salátů a dalších pokrmů v praktickém balení. - Separační sprej (slunečnicovo-řepkový olej)
Moderní způsob vymazání: nastříkáním do formy či na plech vytvoříte rovnoměrnou vrstvu proti připečení. Vhodný pro různé materiály, pánve, gril. rošty, k oddělování pečiva, pro lesk modelovacích hmot atd.
Video vám ukáže, jak se s Fabiolem skvěle pracuje.

Upečte si fantastickou bábovku – příprava je snadná a rychlá!
|
- Všechny přísady na bábovku mimo kakaa odměříme, dáme do mísy a řádně promícháme.
- Tip: Bílky si dejte stranou, vyšlehejte sníh a opatrně jej vmíchejte do těsta.
- Část těsta si dejte stranou a zamíchejte do něj kakao. Světlé těsto
vlejte do vymazané a ideálně i vysypané bábovkové formy, hned potom
přidejte rovnoměrně kakaové těsto a vzápětí navrch druhou polovinu
světlého těsta.
- Tip: Do těsta se dají přidat oprané rozinky (můžete naložit i předem do rumu), případně nadrobno nasekané oříšky
- Bábovku pečte pozvolna v předehřátě troubě na 180 °C cca 40–50 minut, občas vyzkoušejte špejlí, zdali se těsto lepí či ne. Pokud je špejle suchá, bábovka je hotová :)
Na jedno poštovné můžete objednat libovolný počet kusů od každé varianty ze všech aktuálních akcí společnosti Fabio produkt (akce zde).
Adresa pro případné vrácení zboží:
Fabio Produkt, Staré Místo 41, Jičín