Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* dámská jízda v centru České Lípy: plná penze a wellness procedury

4,4 / 5 City hotel Morris Česká Lípa Lužické hory (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ludmila Hájková

Jak je to s platností uhrazeneho pobytu?
Je napsáno že platí do června. Obávám se, to není reálné vzhledem k situaci. Jedno deklarované prodloužení moc neřeší.
Děkuji za odpověď 🌹

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den :) Kačka

Lesya Prokopenko

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli můžeme přijet o víkendu nebo voucher platí jen pro všední dny. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lesyo, voucher je možné využít kdykoli dle dostupných kapacit hotelu. Termín si můžete rezervovat před zakoupením voucheru přímo v nabídce nebo pokud zakoupíte voucher bez termínu na e‑mailu info@hotelmorris.cz. Pěkný den :)

Daniela Dusíková

Dobrý večer, ráda bych si u Vás rezervovala pobyt v termínu od 3.1 2021 do 6.1.2021 plus tu jednu noc navíc gratis. Má to ale malý háček, potřebuji vystavit fakturu na svého zaměstnavatele, pokud to nebude problém, tak se Budem těšit

Slevomat.cz

Dobrý den, Danielo, pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den :)

Jana Součková

Dobrý den, mám dotaz, koupím-li si voucher v termínu od 28.1 –30.1. 2021., zda bude dostupný bonus 1 noc, to je do 31.1. zdarma.

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Dobrý den,

ohledně nabídky volných termínů prosím kontaktujte přímo recepci hotelu na email adrese info@hotelmorris.cz
Ale všechny termíny v roce 2021 jsou zatím volné bez omezení.

Děkujeem

Irena Nestávalová

Dobrý den, mám dotaz, koupím-li si voucher v termínu od 18.10.do 20.10., zda bude dostupný bonus 1 noc, to je do 21.10. zdarma.

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Dobrý den, ano, dne 21.10. Vám stále můžeme nabídnout dostatek volných pokojů. S přáním pěkného dne, recepce Morris **** Česká Lípa.

Petra

Dobrý den, ráda bych se zeptala chceme s kamarádkou vzít její 3 letou dceru, kolik se bude celkem platit? 990, – Kč za celou dobu nebo za jeden den? A chci se zeptat na možnost platby fakturou?

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Dobrý den, dítě od 3 let je za doplatek 990,– Kč za celý pobyt (v ceně strava a přistýlka). Tento doplatek je možné uhradit i fakturou. Recepce Morris **** Česká Lípa

Monika Kovalčíková

Dobrý den,
chci se zeptat jestli máte pokoje i pro tři a případně kolik by stál tento poukaz pro všechny. Děkuji

Hotel Morris **** - Česká Lípa

Dobrý den,
pokud máte zájem o pobyt pro 3 osoby – zakoupíte si 1× voucher na pobyt pro 2 osoby. Při rezervaci poté uvedete, že budete 3.
Třetí osoba poté hradí 50% z ceny voucheru a v rámci doplatku má ubytování s Vámi v pokoji, stravování a procedury. Doplatek se hradí na recepci hotelu při Vašem příjezdu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru