Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odpočinek ve Františkových Lázních s jídlem, wellness a balíčkem procedur

4,3 / 5 Badenia Hotel Praha (ex. Spa & Kur Hotel Praha) Františkovy Lázně (mapa) 48 prodejů

Hodnocení podniku Badenia Hotel Praha (ex. Spa & Kur Hotel Praha)

4,3 399×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 4,3
85.034%
Personál 4,3
86.896%
Jídlo 3,8
76%
Wellness 4,3
85.148%
Volnočasové služby 4,0
80.434%
Lokalita 4,5
90.416%
Průběh rezervace 4,4
87.2%

Filtry
Recenze zákazníků

Nerada píši negativní rezenci, ovšem z pobytu jsme byli velmi zklamaní. Jedinou pozitivní věcí byl milý personál.

1) pokoje
V tomto ohledu není ubytování zase tak špatné, ovšem pár věcí se najde. Matrace jsou šíleně měkké, takhle nesnesitelně nás záda dlouho nebolela. Dostali jsme špinavé ručníky a povlečení – očividně se prali, ovšem ty fleky se na bílém nedají přehlédnout (jeden ručník měl navíc skvrny od make-upu).

2) wellness
Bazén opravdu malý, na žádné větší plavání to není (opravdu je pár temp). Neumím si představit, jak to vypadá bez omezní počtu „plavců“, už v 6 tam bylo narváno. Co se týče sauny, personál by měl zapracovat na doplňování prostěradel. Při první návštěvě přetékal koš těmi použitými a čistá byla jen 2. Při druhé se použitá prostěradla do koše už ani nevešla, válela se po podlaze a nezbylo žádné čísté! 1,5 hodiny před uzavřením. Další věc je úklid sprch… při každé návštěvě páchly močí!

3) jídlo
Opravdu nechápu kladné hodnocení jídla v jiných recenzích. Již jsem byla na několika wellness pobytech a tento hotel je zdaleka ten nejhorší! Výběr jídel jako ze školní jídelny – to není samo o sobě špatné (přihlédneme-li navíc k věkovému průměru návštěvníků 55/60+), ovšem kuchař by se měl vrátit zpátky do školy!

Příjezdové jídlo bylo opravdu, pardon za ten výraz, hnusné – zelenina se s kořením a solí nepotkala ani zdaleka, brambory totálně nedovařené a kuřecí stehno bylo asi to nejtužší, co jsem kdy měla (ano, také jsem se divila).
Večeře druhý den – s tou obloženou mísou si z vás asi dělá kuchař srandu. Zaprvé na tom talíři skoro nic nebylo a zadruhé to byly uzeniny a sýry od snídaně, včetně pečiva! Nic navíc. Alespoň mletý řízek s kaší byl poměrně dobrý. O salátech z bufetu škoda mluvit, například ovoce chutnalo tak uměle, že jsem myslela, že je z „plastu“.
A snídaně? Na té jsou pravděpodobně nejlepší kupované rozpékané mini croissanty, jinak škoda mluvit. Buchta chutná uměle po prášku, míchaná vajíčka jsem asi neměla horší, mardelády umělé „želatinové“, žadná pomazánka, výběr uzenin také nic moc…zkrátka žádná sláva.

Mé myšlenky krásně shrnul mladší chlapec, když přišel na snídani, větou: Co to sakra je?! A ano, za ty peníze? Co to sakra je? Být hotelem, styděla bych se, že je návštěvníkům podává k jídlu něco takového. Ale oni se ti důchodci neozvou, že?

Hodnoceno: 30. srpna 2021
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury

S ohledem na současná protiepidemická opatření byla nutná rezervace do wellness. Zbyl na nás termín před koncem časového okna, kdy se vydávali večeře. Manžel šel z wellness dříve, aby nám jídlo stihl objednat, přičemž byl restauračním personálem osočen ve stylu „kde jako jste, my tu na vás čekáme“.

Hodnoceno: 17. srpna 2021
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury

milý personál, služby

přeplněná jídelna, málo místa a jídla jak v závodce nebo staré škole

Hodnoceno: 10. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury

Velmi milý a příjemný personál na recepci. Dobrá lokace hotelu, blízko do parku i do města. Čisté pokoje i sociální zařízení.

procedury, které byly součástí voucheru, byly dobré a opravdu zafungovaly, jen je škoda, že u toho máte pocit, že jste na bežicím pásu v továrně: s parafínovým zábalem na rukách čekáte na sedačce na stejné chodbě, kde jste čekali, až přijdete na řadu a kde chodí ostatní lidé na procedury, u CO2 suchého zábalu by bylo dobré k tomu něco říct – třeba, že u toho můžete mít nepříjemné pocity, pokud třeba trpíte klaustrofobií, ale že je dobré to vydržet, že výsledek na kůži bude opravdu patrný…někdy stačí, malinko k tomu, aby poskytované služby byly naprosto perfektní, nejen dobré.

Hodnoceno: 16. července 2021 – Skupina přátel
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury

Procedury od 7:00 do 9:30 a v 10:00 končily snídaně, maraton. Jídlo bylo děsný.

Hodnoceno: 13. července 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury

Venkovni teplota vecer 7–10 stupnu, na pokoji 11. Setrili na topeni, vymluvy na spatne serizeni tepelneho cidla. S muzem jsme hodne nachlazeni. Nekdy bylo venku tepleji nez na pokoji. A vedeni hotelu to neresilo, hlavne, ze maji penize a nemce.

Hodnoceno: 6. října 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt ve Františkových Lázních: wellness a procedury
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru