Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přepuštěné máslo ghí: ideální nejen na smažení a restování, 1000 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

sophia

Dobrý den, taky by mě zajímal výrobce, a země původu. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Sophio :)
jde o značku Organis s výrobcem Cosmix s.r.o. Původ zboží je Česká republika. Věřím, že Vám tyto informace pomohou. Pěkný den :)

Libor A.

Dobrý den,

poněkud mě matou dvě protichůdné informace v popisu nabídky. „Expirace: 12/ 2020“ vs. „Upozornění: Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení“.

Jestliže „datum expirace je zde myšleno datum trvanlivosti výrobku“ jak je uvedeno výše v odpovědi na jiný dotaz, tzn. výrobek bude prošlý na konci tohoto roku, tak kde je těch šest měsíců? To tomu mám rozumět tak že je v nabídce prodáváno zboží které je již fakticky po polovině své záruční doby? Pokud bych ho tedy zakoupil a nestihl do konce roku spotřebovat tak je mohu 1.ledna vzít a vyhodit? Proč tedy uvádíte že je možné je skladovat 6 měsíců a matete zákazníky? Můžete mi to prosím vysvětlit?

Předem Vám děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore :) Doba možného skladování se odvíjí od data výroby daného výrobku. Tato várka tedy odpovídá expirační době do konce tohoto roku. Nejedná se tedy o zaručenou možnou dobu skladování od zakoupení. Při dodržení správného skladování však máslo Ghí může vydržet i déle. Přeji krásný den, Martin Buchal

Marek Červenka

Dobrý den,
kdo vyrábí toto Ghí ?
V nabídce je uvedeno : vyrobeno pro Cosmix, s.r.o. …?
Děkuji předem za odpověď
S pozdravem
 Marek

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku :)
jde o značku Organis s výrobcem Cosmix s.r.o. Původ zboží je Česká republika. Věřím, že Vám tyto informace pomohou.
Pěkný den :)

Josef Adamják

Datum expirace je datum trvanlivosti nebo datum platnosti nabídky

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe :)
datum expirace je zde myšleno datum trvanlivosti výrobku. Pěkný den :)

Eva Nová

Vzkaz pro autora textu: Nepleťte, prosím, dohromady intoleranci laktózy (snížená schopnost trávení mléčného cukru) a alergii na bílkovinu kravského mléka (ABKM). Jde o dvě zcela odlišné věci. Pokud je něco bez laktózy, neznamená to, že to neobsahuje bílkoviny kravského mléka. Při výrobě ghí se sice odstraňují bílkoviny, nicméně tento proces nemusí být stoprocentní, takže alergici mohou na ghí reagovat. Určitá, ač minimální, pravděpodobnost tu je. Je třeba opatrně vyzkoušet. Mám syna se silnou ABKM (od narození) a ghí zbožňuje a nikdy jsme s ním neměli problém. Takovéto slevové akce vítám, ale vytáčí mě matení, dezinformace. Stačilo by napsat, že je ghí vhodné i pro alergiky reagující na mléčnou bílkovinu a nemotat vše dohromady. Lidé si pak myslí, že intolerance laktózy a ABKM je totéž a v dobré víře (vybavení vetšinou „ověřenými“ informacemi z internetu) těmto alergikům nakupují bezlaktózové výrobky, např. aktivní babičky. Bohužel v tom někdy nemají jasno ani tvůrci jídelníčků v nemocnicích, zažila jsem osobně.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo :) děkujeme za upozornění. Informace jsme ověřili a opravili, nyní by mělo být již vše v pořádku. Pěkný den :)

Martina Lipavska

Dobrý den,
jsem hradecčák, bylo by možné vyzvednout zásilku osobně, přijde mi zbytečné zasílat…
děkuji
Martina

Cosmix s.r.o

Dobrý den Martino,
osobní odběr je možný pouze na pobočkách Zásilkovny. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný zbytek dne. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru