Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinná dovolená ve Vranově nad Dyjí. Polopenze, wellness i sleva do Kinderweltu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Baby Mlýn Jižní Morava (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den, jake je v apartmánu rozložení posteli? Předpokládám, že jedna manželská postel, ale ráda bych věděla, zda dvě další lůžka jsou formou rozkládací křesla, či jinak? Popřípadě dají se spojit k sobě?
Diky Eva

Baby Mlýn

Dobrý den, veškerou fotogalerii našich pokojů naleznete na našich webových stránkách ve fotogalerii. Pokoje disponují manželskou postelí a rozkladatelnou postelí, popř. jsou zde umístěna 2 samostatná lůžka. Budete-li mít zájem o konkrétní pokoj, spojte se s naší recepcí, rádi Vám poradíme a doporučíme nejvhodnější pokoj právě pro Vaši rodinu.
S pozdravem Váš Babyhotel Karolínka

Jan Vytásek

Dobrý den.
Chtěl jsem se zeptat, zda je možné ubytování u Vás na 4 dny/ 3 noci od 14.9 do 17.9 pro dva dospělé + jedno dítě 3 roky s polopenzí a za kolik.
Děkuji a přeji hezký den.
Vytásek

Baby Mlýn

Dobrý den pane Vytásku, v naší nabídce níže jsou termíny, které jsou volné. Způsob objednání je velmi jednoduchý, stačí si kliknout na dané termíny. Cena pro Vaši rodinu je dle typu pokoje, který zvolíte. V nabídce je běžný pokoj s vlastní kuchyňkou za 4.999,–Kč a apartmán za 5.599,–Kč. Na jakékoli další dotazy Vám rádi odpovíme na tel. č. 777 886 206. Váš Babyhotel Karolínka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru