Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Super stylově: 30% sleva na veškerý sortiment v e‑shopu Trenýrkárna.cz

4,5 / 5 Trenýrkárna.cz (2 pobočky) Praha - Libeň  (mapa) 196 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Alan

Dobrý den Ruslane, přečetli jsme si právě recenzi zákazníků, kde si lidé stěžují na stejný problém – obrovský nápis v pase, viditelný i přes oblečení, chápeme že 100 lidí = 100 vkusů, ale toto neodpovídá ani současnému trendu, takto velké nápisy bychom očekávali na reklamních věcech, ne na věcech, které se prezentují jako kvalitní a luxusní. Asi náš dotaz nebyl Vámi úplně pochopen?

Trenýrkárna.cz

Dobrý den Alane, Váš dotaz pochopen byl. Nicméně jsem se snažil vysvětlit, že my jsme prodejce. To jak produkty vypadají my neovlivňujeme. Nicméně jsem udělal pár hovorů s výrobci a odpověď zní tak, že statisticky se více prodávají produkty, které mají nápis značky v pase. A je pravda, že více tedy výrobci vyrábějí produkty, které onen nápis mají. Nicméně je potřeba podotknout, že se také vyrábějí i produkty, které onu značku v nápise nemají. V naší nabídce je také najdete. Snad jsem na Váš dotaz odpověděl. V případě dotazů jsem k dispozici.
Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Alan

Dobrý den, proč jsou na trenýrkách tak obrovské, nevkusné nápisy? Nápisy byly populární v 80.letech, dnes velký nevkus…

Trenýrkárna.cz

Dobrý den Alane, díky za Váš dotaz. Obávám se však, že je to otázka spíše na výrobce a návrháře. My jsme „jen“ prodejci, ale co máme zkušenosti, tak 100 lidí = 100 vkusů. Nicméně v nabídce se snažíme mít širokou škálu vzorů tak, aby si vybral pokud možno opravdu každý. Mile rádi Vám poradíme = stačí napsat e-mail nebo na chat případně zavolat a kolegové ze zákaznického servisu Vám rádi poradí.
Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru