Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kapitánem na zkoušku: pronájem lodi na 2,5 h pro vás a 4 kamarády

5,0 / 5 Unity Cruises Praha - Josefov  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jarka

Dobrý den, chtěla bych to pro přítele jako dárek k narozeninám. Instruktáž ani pomoc při plavbě ale nepotřebuje, „papíry“ na loď a zkušenosti má. I v takovém případě je nutná přítomnost vašeho člověka? Děkuji. Hezký den. J.

Unity Cruises

Dobrý den Jarko, děkujeme za Váš dotaz. Pokud je přítel držitelem průkazu vůdce malého plavidla, necháme jej provést celou plavbu samostatně, nicméně náš kapitán bude k dispozici po celou dobu zážitku, aby Vám například pomohl během proplouvání zdymadly, upozornil na různá omezení plavby v Praze atp. Pokud byste ale chtěli, můžeme upravit trasu plavby tak, jak Vám bude vyhovovat. Mějte se hezky, Radim (Unity Cruises)

Jarka

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěla zeptat, jaká je běžná trasa, případně kam se dá za 2,5 hod. dojet. Jaký je výkon motoru a rychlost, jakou člun může jet? A poslední – na neděli 6.9. by bylo volno? Moc děkuji. Hezký den. J.

Unity Cruises

Dobrý den Jarko,

na neděli 6.9. určitě nějaké volno najdeme. Člun má 150 koní a umí jet rychlostí až 70 km/h – v Praze jsou ale možnosti rychlé jízdy značně omezené, velkou část Prahy se smí plout jen ve výtlaku, ale určitě si rychlejší jízdu také zkusíme :-). Během této plavby lze plout buď proti proudu pod Vyšehrad s proplutím plavební komorou Smíchov, případně po proudu zdymadlem okolo Štvanice a vidět Troju, Libeň apod. – zde je menší provoz a lepší podmínky pro rychlejší plavbu. V případě jakýchkoli dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. S pozdravem Radim Bradáč (Unity Cruises s.r.o.)

Petr Horák

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je po instruktáži, při plavbě přítomen i Váš člověk? Nebo půjče o „čistě“ soukromou plavbu?
Děkuji Petr

Unity Cruises

Dobrý den, Petře, děkujeme za Váš dotaz. Náš kapitán Vám bude k dispozici po celou dobu zážitku, tak aby Vám ukázal i vysvětlil řízení lodi i během samotné plavby, případně pomohl během proplouvání zdymadly, upozornil na různá omezení plavby v Praze atp. Pokud byste ale chtěli, můžeme upravit trasu plavby tak, jak Vám bude vyhovovat. Mějte se hezky, Martin (Unity Cruises)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru