Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační rituál s koupelí, masáží a pohoštěním i degustační večeře pro dva

4,8 / 5 Vinné lázně Monastery Garden (2 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 184 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina

Dobrý den, u varianty relaxační rituál je uvedeno 120min, ale v kádi je čas 30min a poté masáž nebo sauna 35min a poté tu další hodinu už je člověk jen na lůžku nebo může zpět do vířivky??

Vinné lázně Svatá Anežka

Dobrý večer, u 120 minutové procedury je 2× 35 minutová masáž(2 osoby a každá osoba má masáž na cca 35 minut, nebo je možnost, že se bude masírovat jen jeden 70 minut, to záleží na domluvě s masérem) +30 minut káď, která je připravena při příchodu a samozřejmě se v ní může člověk zdržet, jak dlouho bude chtít. Jinak je možnost odpočívat v době masáže druhého na lůžku, které v lázních máme. Krásnou adventní neděli. Kateřina

Em Pek

Dobrý den,
předpokládám, že v tuto chvíli nejste v provozu, ale přesto se zeptám – je můj předpoklad správný či nikoli a lze si zarezervovat wellness i na termín v dohledném časovém horizontu?
Děkuji za reakci, Michaela.

Vinné lázně Svatá Anežka

Dobrý den Michaelo, zatím jsou lázně uzavřeny, ale možná by nás mohla vláda od příštího týdne znovu uvolnit. Jakmile to bude možné, tak bych se Vám ozvala a domluvili bychom nový termín. Myslím, že by to v průběhu prosince mohlo vyjít :o)
Hezký den, Kateřina

Jitka

Dobrý den,
obsahuje balíček pobyt obou ve vířivce najednou? Omlouvám se, ale z popisu to není úplně jasné. Nebo pouze jeden ve vířivce a druhý na masáži a pak se vymění?
Děkuji
 Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, v ceně balíčku je společná vířivá levandulová lázeň v dřevěné kádi pro oba, poté jedna osoba zůstává v lázni a druhá se přemístí na masáž a po masáži se osoby vymění, tedy osoba z masáže jde znovu do levandulové lázně. :) Krásný den Pavla

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru