Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

60, 120 i 240 volných minut jízdy na elektrickém skútru s aplikací blinkee.city

4,6 / 5 Blinkee.city Praha  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Marcela

Zdravím vás. Také moc nerozumím, proč tady nabízíte balíčky o dost dražší, než je cena za jízdu v minutách. Myslím, že za tuto cenu je kupovat, je holý nesmysl.

Blinkee.city

Dobrý den, Marcelo,
Máte pravdu, aktuálně se opravdu jezdí pouze za 2,50Kč/minuta. Jedná se o krátkodobou „zimní“ akci. Normální cena jízdy je však 5Kč/minuta.
Zdraví vás Honza z blinkee.city

Dája

Dobrý den,
chtěla jsem zakoupit balíček, ale v aplikaci máte uvedeno, že se jezdí za 2,50 Kč. Tyto balíčky mi přepočtem vycházejí mnohem dráž. Nebudete tedy snižovat cenu i na nákup těchto balíčků? Děkuji.

Blinkee.city

Dobrý den, Dájo,
Aktuálně se opravdu jezdí pouze za 2,50Kč/minuta. Jedná se o krátkodobou „zimní“ akci. Normální cena jízdy je však 5Kč/minuta.
Zdraví vás Honza z blinkee.city

Pavel

Dobrý den,
můžu si zakoupit voucher, když už jsem registrovaný, nebo nabídka platí jen pro nové zákazníky? Díky

Blinkee.city

Dobrý den Pavle,
Voucher na zlevněné minutové balíčky si může zakoupit kdokoli. Tudíž i již zaregistrovaný zákazník. Po zakoupení obdržíte jedinečný promo kód na váš email a po zadání tohoto promo kódu do aplikace získáte příslušný počet minut.
Pokud by jste měl jakékoli problémy při zadávání, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis.
Hezký den přeje Honza z blinkee.city

Marek Bajcar

Dobrý den,

Dají se tyto minuty prosím uplatnit i v Polsku? Děkuji.

Blinkee.city

Dobrý den,
Děkujeme za váš dotaz. Bohužel se minutové balíčky nedají uplatnit v zahraničí. Tato akce se dá uplatnit pouze na území České Republiky. Každá země ma nastavenou jinou cenovou politiku.
Děkujeme za pochopení
Honza z blinkee.city

Dája

Dobrý den, jinde si skůtry půjčuji pouze se skupinou B. U vás jsem se v omezení dočetla, že musím mít A a B. Než tedy zakoupím, ráda bych se zeptala, jestli je opravdu podmínkou mít obě skupiny, nebo je to překlep a stačí A nebo B? Děkuji za odpověď.

Blinkee.city

Dobrý den Dájo,
V tomto případě se jedná o překlep. Na naše skútry stačí mít skupinu B. Děkujeme za upozornění, chybu co nejdříve opravíme.
Hezký večer vám přeje
Honza z blinkee.city

Jana Tanclová

mohou využít dvě osoby? jedna řidič a druhá sedět za řidičem?

Blinkee.city

Dobrý den, Jano,
Děkujeme za váš dotaz. Na našich skútrech se může jezdit se spolujezdcem. Každý ze skútrů ukrývá v zadním boxu 2 helmy, takže jízda ve dvou není žádný problém. Zakoupený balíček můžete využít na několikrát, pokud balíček zcela nespotřebujete během své první jízdy, nevyužité minuty můžete využít na vaše další jízdy, dokud váš zůstatek nebude zcela prázdný :)!

Za tým blinkee zdraví Honza

Eva Netopilová

Parádní nabídka pro dopravu městem ! Vítr ve vlasech a tuším že lze bez roušky? Zdraží li Hřib MHD jak navrhuje, e skutr se vyplatí, bez přestupů a cobydup, nikdo mi nebude dýchat nebo prskat na záda :-), super !

Blinkee.city

Dobrý den, Evo,

Děkujeme za váš komentář! Ano, na našich skútrech se jezdí bez roušky. Helmy pravidelně desinfikujeme, takže se není čeho bát. Navíc v každém boxu naleznete v kapsičce hygienickou síťku.

Šťastnou jízdu přeje celý tým blinkee

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru