Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Z našich lesů, polí a farem: 8chodové degustační menu pro pár

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× amouse bouche
    • 40g paštika z jater a masa divoké kachny, pomerančový gel, sakura
  • 2× studený předkrm 
    • 40g filátko zauzeného potočního pstruha s ředkvičkou, mléčná espuma, ovocná omáčka 
  • 2× polévka 
    • hráškový krém s mléčnou pěnou (1 dcl)
  • 2× mezichod
    • 60g farmářský kohout na víně s ředkvičkou 
  • 2× hlavní chod (každý dostane oboje)
    • 100g hovězí hanger steak, pečený brambor s bylinkami, tzatziky
    • 100g wellington z panenské svíčkové v bylinkové krustě, grilovaná zelenina
  • 2× dezert (každý dostane oboje)
    • 70g ovocná kostka s citrusovou omáčkou a krokantem
    • 70g sorbet 
  • Rezervace: předem prostřednictvím formuláře 
  • Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný 
  • Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 6 7 8 9 10 12

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

799 Kč
799 Kč
Oceňovaný šéfkuchař a prezident Culinary Clubu ČR
Vytříbené menu i servírování, špičková obsluha

Gurmánská rovnice: 8 chodů = 8× větší radost!

Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté letní degustační menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 8 chodech.

„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita