
Termín
Platnost do 30. 6. 2021.
V ceně
- 2× amouse bouche
- 40g paštika z jater a masa divoké kachny, pomerančový gel, sakura
- 2× studený předkrm
- 40g filátko zauzeného potočního pstruha s ředkvičkou, mléčná espuma, ovocná omáčka
- 2× polévka
- hráškový krém s mléčnou pěnou (1 dcl)
- 2× mezichod
- 60g farmářský kohout na víně s ředkvičkou
- 2× hlavní chod (každý dostane oboje)
- 100g hovězí hanger steak, pečený brambor s bylinkami, tzatziky
- 100g wellington z panenské svíčkové v bylinkové krustě, grilovaná zelenina
- 2× dezert (každý dostane oboje)
- 70g ovocná kostka s citrusovou omáčkou a krokantem
- 70g sorbet
- Rezervace: předem prostřednictvím formuláře
- Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný
- Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Gurmánská rovnice: 8 chodů = 8× větší radost!
Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté letní degustační menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 8 chodech.
„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.