Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 6. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 11. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 12. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 13. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 18. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 20. 9. 2020.
V ceně
4chodové menu s vinným párováním podávané na vyhlídkové plošině až 50 metrů nad zemí
- Menu sestavené trojicí špičkových kuchařů:
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
- Nealkoholické nápoje, bílé a červené víno, šumivé víno, pivo
- Čas strávený ve vzduchu: 60 minut
- Termín: 19. 9. 2020 od 20:30
- Rezervace: Není třeba, termín na voucheru je závazný.
- Na akci se dostavte alespoň 20 minut předem a mějte u sebe kód voucheru k ověření.
- Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
- Na plošinu mohou i vozíčkáři.
- Minimální výška je 150 cm.
- Děti a nezletilí musí být v doprovodu dospělé osoby.
- Termín je možné změnit jen na základě individuální domluvy, pokud to kapacity dovolí.
- Voucher nelze stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od trojice špičkových kuchařů, pod vámi zeleň Riegrových sadů a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.
Lea Skálová je od malička vášnivou kuchařkou, ač je
původní profesí barmankou. Loňská účast ve finále MasterChef Česko
(2019) jí umožnila doširoka otevřít dveře kulinářského světa –
založila svou cateringovou společnost, procestovala Českou republiku
s kuchařskými show a učí ve škole vaření. Je stále na cestě za svými
kuchařskými sny a na této cestě se může potkat i s vámi. Dalibor Navrátil je věnci a řády ověšený znalec svého oboru, česká a francouzská kuchyně mu říkají mistře a při úpravě ryb oněmíte úžasem. Dalibor vyrůstal v Beskydech a skákal na lyžích po malebných údolích. Pojďte s ním i vy vyskočit do kulinářského ráje provoněného bylinkami v Dinner in the Sky. |
Exkluzivně pro zákazníky Slevomatu: Termíny od 20:30, tedy nad rozsvícenou Prahou, jinde nekoupíte, jsou rezervované pouze pro zákazníky Slevomatu. Speciálně pro ně je také menu doplněné o vinné párování. Zážitek tak bude ještě výjimečnější!

Plošina bude v Praze od 3. do 20. září 2020, vrací se sem opět po roce, protože putuje po světě. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou nadšení:
„Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 – podívejte se na další hodnocení zákazníků Slevomatu.
Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se budou zručně ohánět mistři kuchaři, kteří vám připraví a naservírují 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
A na čem si pochutnáte? Menu pro rok 2020 je plné nevšedních specialit. Zvolit si navíc můžete jako masové, tak vegetariánské verze.
- Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou
s rýžovým chipsem a
koriandrovým olejem- Vegetariánská varianta: Gazpacho z vodního melounu s marinovaným avokádem, rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
- Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
- Kachní prso připravené metodou sous-vide
s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína,
bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
- Vegetariánská varianta: Celer připravený metodou sous-vide a glazovaný na másle, rakytníkový gel a redukce z portského vína, bramborový fondán a salátek z červeného zelí
- Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.
Dobré vědět: Jste na nějakou potravinu alergičtí, ale nechcete si nechat tenhle zážitek ujít? Žádný problém – stačí vše nahlásit při příchodu a jídlo vám upraví na míru.
