Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poukazy do e‑shopů Vivantis: móda, šperky, hodinky i kosmetika a parfémy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Zdenek S

Co to ma byt, prosim? Koupili jsme pred par tydny 2000 poukaz. Nyni chci koupit druhy a nemohu uplatnit kredity? S temi kredity si uz mohu leda tak … … A stejne tak s tim poukazem, jelikoz jsem chtel koupit sperk za 5tis.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdenku, v rámci pilotního projektu bylo skutečně možné za kredity poukazy nakoupit. Nyní již došlo ke sjednocení se systémem dárkových karet Slevomatu, kde nikdy nebylo možné kredity uplatnit. V poslední fázi, která je v přípravě, bude již samostatná sekce dárkových poukazů, kde najdete poukazy mnoha společností pohromadě pro snadnější výběr možného dárku. U všech dalších nabídek je však stále možné i nadále kredity využívat. Mrzí nás, pokud došlo k jakékoliv komplikaci. V případě potřeby můžete kontaktovat zákaznickou podporu pro bližší informace https://www.slevomat.cz/kontakt, kde se na danou situaci s vámi mohou podrobněji podívat. Pěkný den

Martina Novotná

Dobrý den,

je možné na poukaz uplatnit kredity? Když jsem v srpnu kupovala poukaz na NOTINO, kredity jsem uplatnit mohla, teď mi to tu možnost v košíku nenabízí.

Děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, v rámci pilotního projektu bylo možné za kredity poukazy nakoupit. Nyní již došlo ke sjednocení se systémem dárkových karet Slevomatu, kde nikdy nebylo možné kredity uplatnit. V poslední fázi, která je v přípravě, bude již samostatná sekce dárkových poukazů, kde najdete poukazy mnoha společností pohromadě pro snadnější výběr možného dárku. U všech dalších nabídek je však stále možné i nadále kredity využívat. Pěkný den

Vendula

Prodejce je Vivantis. Ostatní vouchery jsou také Vivantis, ale mají jinou platnost. čili, když si vyberu přímo parfemy.cz, sperky.cz, atd, tak mohu nakupovat do října, ale když si vyberu univerzální poukaz a konkrétní vivantis obchod si vyberu později, tak mám platnost omezenu o 3 měsíce méně- proč?

Vendula

Prosím o erudovanou odpoved od vivantis, nikoliv od slevomatu, kdy si ani neověříte, o čem se zde mluví.

Vivantis

Dobrý den, Vendulo,

první kampaň byla spuštěna s univerzálním poukazem Vivantis. K datumu spuštění byly vygenerovány dárkové poukazy, které mají platnost 1 rok. Poté se přidávaly konkrétní e-shopy a generování dárkových poukazů bylo tedy s jiným datumem, tudíž i platnost je rozdílná.

Přejeme krásný den

Petr novy

Dobry den. Proc je zde srpnova platnost a u ostatnich rijnova?

Vivantis

Dobrý den, Petře,

první kampaň byla spuštěna s univerzálním poukazem Vivantis. K datumu spuštění byly vygenerovány dárkové poukazy, které mají platnost 1 rok. Poté se přidávaly konkrétní e-shopy a generování dárkových poukazů bylo tedy s jiným datumem, tudíž i platnost je rozdílná.

Přejeme krásný den

Dagmar Karlíčková

Dobrý den,jde koupit za benefity?
Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, na dárkovou kartu lze uplatnit benefitní poukázky Sodexo Dárkový pass, Sodexo Bonus pass, UP Cadhoc a Edenred Compliments. Poukázky můžete přinést k nám na pobočku Slevomatu, na adresu: AFI Karlín, budova B, Pernerova 691/42, Praha 8 – Karlín nebo poslat poštou na tu samou adresu. :) Hezký den Pavla

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru