Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační pobyt na Moravě s privátním wellness, polopenzí a minigolfem

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Sport & Relax areál Bozeňov Severní Morava (mapa) 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří Novák

Dobrý den,

nemáte prosím také pokoj pro 3 osoby? Ideálně také bezbariérový pokoj?

Sport & Relax areál Bozeňov

Dobrý den, ano máme jak třílůžkový, tak i jeden pokoj bezbariérový. Jestli máte zájem o nějaký konkrétní termín napište prosím na obchod@bozenov.cz

Anna Matulová

Dobrý den chci se zeptat od24–27 .8ubytování pro4osoby2dospely deti18a12let

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno :)
Vámi vybraný termín vidím v tuto chvíli jako dostupný. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři. Ve vašem případě by bylo nejspíše nutné koupit vouchery dva nebo se můžete obrátit přímo na hotel, zdali Vám nenabídne například větší pokoj (recepce@bozenov.cz,+420 583 411 299) :)
Pěkný den

Věra Tobolová

Dobrý den,
chtěla bych pobyt pro 3 osoby 2 dospělí, 1 dítě 14 let , chtěla bych platit přes benefity jak to udělat, pobyty máte jen pro 2 osoby.
 děkuji

Sport & Relax areál Bozeňov

Dobrý den, obraťte se prosím s požadavkem přímo na janosik@bozenov.cz a pošleme vám nabídku. Prosím uveďte o jaký termín máte zájem. Děkujeme

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat proč nejdou uplatnit benefity od Sodexo na 3 denní pobyt. Tyto benefity máte napsané u této nabídky.

Sport & Relax areál Bozeňov

Dobrý den, platební prostředek Sodexo jde uplatnit jenom v případě, že si pobyt zakoupíte přímo přes hotelovou recepci. V případě zájmu prosím napište na recepce@bozenov.cz vyberte si termín a nahlaste platbu přes benefit sodexo.

Jakub .

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda je možné si v rámci pobytu zarezervovat vířivku jen pro sebe, protože v jednom z hodnocení se píše, že to není možné. Pokud je to možné zajímalo by mě dále jestli je to v ceně voucheru_
 Děkuji

Sport & Relax areál Bozeňov

Dobrý den, záleží jaký voucher si zakoupíte. Pokud ve voucheru máte službu 1hod privátního wellnessu, tak vířivka na hodinu bude jenom Vaše. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru