Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámská letní jízda v Rezidenci Morris – Pihel u České Lípy vč. plné penze, grilování a wellness

4,6 / 5 Rezidence Morris – Pihel Lužické hory (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika Fojtová

Dobrý den, gril je možné využít kdykoliv, nebo je nám půjčen pouze na ten jeden den? Jsou prosím v okolí nějaké aktivity? Třeba bowling, kulečník atd. ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) gril je možné využít po celou dobu pobytu. Pokud budete chtít vyrazit na výlet, vydejte se např. k nedalekému skalnímu hradu Sloup (3 km) nebo na vyhlídku Dědovy kameny (4,5 km). Po menším výšlapu vám bude odměnou výhled na krásnou přírodu i zříceninu hradu Svojkov. Bowling si můžete zahrát v České lípě, vzdálené cca 4 km. Pěkný den :)

Monika

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli máte pokoje i pro tři a případně kolik by stál tento poukaz pro všechny.

Rezidence Morris – Pihel

Dobrý den,
v rezidenci MOrris * * * * Pihel se nachází pouze čtyřlůžkové byty. Pokud byste jej chtěli využít ve třech – cena se nemění. Stravování a procedury poté využijete tři osoby a rozdělíte si je mezi sebou.
Popř. můžeme nabídnout pobyt přímo v hotelu Morris * * * * Česká Lípa, kde je možný pobyt i pro 3 osoby

Věra

Dobrý den,zaujala mne Vaše nabídka ,chtěla bych vědět zda je volný nějaký termín od 25.9. až 30.9.

Slevomat.cz

Dobrý den, nejrychlejším způsobem, jak si ověřit dostupné termíny, je kontaktovat přímo poskytovatele na e-mailu info@hotelmorris.cz nebo na tel. +420 774 309 3­98. Pěkný den

Magdalena

Dobrý den, můžete mi prosím sdělit volné víkendové termíny pro Vaší nabídku Dámská jízda s wellness a zda je možné pobyt uhradit z FKSP na základě faktury vystavené zaměstnavateli? Děkuji za odpověď

Rezidence Morris – Pihel

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o pobyt v naší rezidenci Morris * * * * Pihel. První volné víkendové termíny jsou: 6.-8.11. a 13.-15.11.. V případě zájmu o rezervaci jednoho z termínu vás poprosíme o zaslání čísla voucheru. Hezký den

Sabina

Dobrý den, měli bychom zájem o vaší nabídku wellnesu pro 4 ženy.
Bylo by možné nabídku i apartmán uzpůsobit pro 5 osob? A jaká by výsledná cena? Děkuji.
A máte volný víkend 9,10,11. října?
Děkuji Míková

Rezidence Morris – Pihel

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o pobyt v naší rezidenci Morris * * * * Pihel. Bohužel rezidence je ve Vámi zvoleném termínu již plně obsazena. První volný víkendový termín je 30.10.-1.11.2020 a poté listopadové víkendy.
Apartmán je možné přizpůsobit i pro 5 osob, 5. osoba hradí na recepci 1/4 z ceny voucheru.
V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na emailové adrese: info@hotelmorris.cz. Hezký den

Ilona Kopřivová

Dobrý den. Velice nás zaujala tato nabídka Dámské letní jízdy pro 4 osoby. Bylo by možné skladbu tohoto balíčku realizovat pouze ve třech? Jaká by byla výsledná cena? Byl by volný termín v době od 14.8. do 16.8.? Děkuji, Kopřivová Ilona

Rezidence Morris – Pihel

Vážená paní Kopřivová
cena a obsah pobytu je pevně daný pro 4 osoby, protože apartmány jsou pro 4 osoby.
Při obsazení 3 osob zůstává cena zachována jako při pobytu 4 osob.
Ohledně volných termínů kontaktujte přímo recepci hotelu na emailu info@hotelmorris.cz

Alena Kovaříčková

Dobrý den,
na Slevomatu, se nám líbí vaše nabídka Dámské letní jízdy pro 4 osoby na 3 dny (2 noci) v hodnotě 8 490,– Kč. Rády bychom tuto vaši nabídku zrealizovaly, ale měly bychom zájem 6 žen, bohužel variantu pro 2 osoby v nabídce nemáte.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli by byla možnost, že i ty dvě by měly možnost tohoto zvýhodněného balíčku, s tím, že by každá platila cca 2 130,– Kč (částka za 1 osobu z balíčku pro 4), pokud ano, jak by to bylo s ubytováním? Jestli jsou apartmány dostatečně velké, že by se vešly 2 přistýlky nebo jestli by byla jiná varianta. Zjistila jsem, že víkendy už máte do konce září obsazené, tak bychom měly zájem o termín 26. – 28. 2020.
Děkuji moc Alena Kovaříčková

Rezidence Morris – Pihel

Vážená paní Kovaříčková, je nám líto, ale apartmány jsou max pro 5 osob. 6 osob se do apartmánu již nevejde. Pokud by Vás bylo 6, doporučujeme pobyt přímo v hotelu Morris * * * * Česká Lípa, který nabízí pobyt pro 2 osoby – a můžete si vybrat, zda budete chtít být ubytované ve 3× dvoulůžkovém pokoji či např. 2× třílůžkovém pokoji.
Děkujeme za pochopení

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru