Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Chorvatsku: pokoje či apartmány až pro 4 osoby, přímo u moře a se snídaní

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Black Pearl Suites Tisno Croatia Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radka Carrion

Dobry den,

chtela bych si behem dneska zarezervovat rodinny apartman 2+2 (4 a 5 let) v terminu 18.-21.8. Je mozne si priplatit za pokoj s balkonem a vyhledem na more?
A jeste bych se chtela zeptat, jak je daleko nejaka plaz vhodna pro male deti.
Moc dekuji a budeme se tesit,
 Radka

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den, děkujeme za zprávu. Připlatit za pokoj s balkonem je možné možné. V okolí je hodně pláží, na některých z nich máte mnoho dětí, některé jsou zcela opuštěné. Budeme se na Vás těšit. :)

Alena Koišová

Dobrý den, právě jsme si zakoupili pobyt ve vašem hotelu od 15.8. Podle recenzí a komentářů se k vám už velice s manželem těšíme na zasloužený klid a odpočinek u moře.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Děkujeme za zprávu. Také se na Vás moc těšíme!

Adéla

Dobrý den,
Ráda bych se Vás zeptala na dispozici pokoje standard. Uvádíte, že se jedná o pokoj bez výhledu. Znamená to tedy, že je k dispozici balkón orientovaný do dvora? Nebo v pokoji není balkón?

Děkuji.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Děkujeme za dotaz. Pokoj standard je prostorný a klimatizovaný, ale balkón v něm není. Alternativně ještě máme jeden menší pokoj, kde zatím není klimatizace, ale má pěkný balkón a výhled na moře, cena je stejná jako pokoj bez výhledu.

Pavlína Štefková

Dobrý večer, děkuji za odpovědi. Benefitni kartu od zaměstnavatele budu mít až ve středu nebo ve čtvrtek. Je možné si pokoj zatím zarezervovat? Měli bychom zájem o apartmán pro 2 os., last minute od 25.-31.7. s balkonem, cena 10500,– Kč. Děkuji.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Ano, rezervace je možná. :) Budeme se na Vás těšit :)

Pavlína

Děkuji.

Pavlína

Dobrý večer, lze zaplatit benefity od zamestnavatele pouze část ceny a zbyvajici doplatit prevodem?

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Na toto musí odpovědět Slevomat, ale doufáme, že to možné je. Slevomatu napíšeme email a požádáme o reakci. Krásný večer.

Pavla

Dobrý den, jak daleko je pláž na koupání? Dle fotomapy je před ubytováním dost menších přístavů či parkování člunů. Děkuji.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Děkujeme, že se ptáte. Přímo před námi si sice můžete zaparkovat loď nebo člun a suchou nohou vkročit do hotelu a voda je tam překvapivě čistá, ale středně velkou pláž máme cca 30 vteřin chůze do leva a malinkou pláž cca 30 vteřin chůze doprava. Opravdu veliká pláž (celý záliv, kde jsou restaurace a bary) je cca 5 –8 min chůze, cca 15min chůze je pak ještě jiná krásná pláž s nádherným výhledem na ostrůvky a plážovým barem a dvě písečné pláže jsou 5min autem.

Pavla

Dobrý den, má pokoj či apartmán ledničku? Děkuji.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Všechny pokoje i apartmán mají větší ledničku, většina z nich také mrazák. Krásný den. Vladislava Adamenková

Maria Tomasuc

muzu vzit do apartmanu na 4 osobu +1 dite do 11 let na pristilku? Kolik to stoji? Dekuji. Termin 22.7 az 28.7

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Děkujeme za zprávu. Ano, můžete. Pobyt na 6 nocí pro Vás všechny vyjde na 14710 Kč.

Petra Libánská

Dobrý den, mají apartmány kuchyň?

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den. Apartmány kuchyň nemají, ale je Vám zdarma k dispozici gril a v okolí je několik vyhlášených restaurací typicky Chorvatské i jiné kuchyně. V hotelu máte pro případ potřeby také k dispozici kuchyňský koutek s veškerým zbrusu novým vybavením. Maso, ryby a mořské potvůrky, zeleninu, uzeniny, sýry a vajíčka si můžete nakoupit na farmářských trzích za velmi lidové ceny. Farmářské trhy jsou u nás každý den. Také místní „domorodci“ prodávají svoje maso, ovoce, zeleninu, vajíčka, olivový olej, ocet a víno domácí výroby v maličkých obchůdkách či přímo u sebe na zahradě :) Naše snídaně jsou ale tak rozsáhlé, že možná nebudete mít celý den hlad ;) Na snídani můžete čekat například vejce benedikt, omeletu, míchaná vajíčka, palačinky, lívanečky, několik druhů koláčů, dortů, velký výběr ovoce, zeleniny, obložené mísy, uzeniny, cevabčiči, pljeskavici, tortily, domácí pomazánky, domácí sýry, domácí pečivo atd.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru