Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Denisa

Dobry den. Chtela bych se zeptat jestli muze clovek zadat i par informaci k osobe aby byla posnicka osobnejsi nebo v te pisnicce zazni jen to jmeno?

Písně na přání

Dobrý den, tyto základní písně se dají specifikovat pouze jmény. Nicméně lze v příplatkové verzi píseň připravit přímo dle Vašeho zadání. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Iveta Bendlová

Dobrý den.
na slevomatu jsem našla cenu 299,– za píseň jako dárek. Je to jen slevový voucher a těch 299 se odečítá od Vaší ceny 2000,–Kč ? děkuji přeji hezký den

Písně na přání

Dobrý den, cena 299,– je finální cena po slevě za píseň jako dárek. Zakoupíte voucher a již nic nedoplácíte, ani se voucher neodečítá. S úctou Jan Holek.

Lenka Ulčová

Krásný den,
na Vašich stránkách uvádíte, že píseň je posílána na CD. Zde v nabídce je v elektronické podobě. Mohla byste mi to nějak přiblížit. co znamená v elektronické podobě?
Děkuji velice.

Písně na přání

Dobrý den, písně zasílám jako mp3. Na mých stránkách uvádím, že na CD zasílám pouze písně na přání(5000,–). Písně jako dárek(2000,– -nabízím v akci zde na Slevomatu) vždy zasílám ve formátu mp3. Jedná se o nejpoužívanější hudební formát a zbytečně se vše neprodražuje o poštovné, výrobu CD atd. Nicméně pochopitelně zaslaná píseň následně vypálit na CD lze. Velice děkuji za pochopení. S úctou Jan Holek.

Petr

Dobry den,chci se zeptat jestli můžete vložit Vaši složenou píseň mezi mé svatební foto (20 výročí svatby). Zaplatím,nebo pošlu více vouchru. Děkuji

Písně na přání

Dobrý den, velice se omlouvám, ale písně pouze skládám a natáčím, ovšem videa nedělám. Nicméně jistě najdete někoho, kdo se na tuto službu specializuje. Velice děkuji za pochopení. S úctou Jan Holek.

Tvardková Dita

Chtěla bych se zeptat, kde mám uvést jméno obdarovaného a tematické zaměření. Předem děkuji za odpověď

Písně na přání

Dobrý den, veškeré tyto informace mi prosím zašlete na můj email holekj@seznam.cz spolu s číslem voucheru. Poté potvrdím objednávku a do pěti dnů zašlu písničku:) Velice děkuji. S úctou Jan Holek.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru