Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz Via ferrata lezení vč. teorie v Českém ráji

4,4 / 5 SportCourses.cz Via ferrata u Semil - Vodní Brána (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr

Zajímá mě odkud jsou fotky k této aktivitě. Rozhodně nejsou všechny z Vodní brány což se týká zejména těch s jezerem, protože v širokém okolí žádné takové není.
Jinak nevím jestli je nutné si brát na Vodní bránu instruktora. Tuhle feratku snad zvládně každý kdo má obě ruce a nohy a to i bez předchozího tréninku.

SportCourses.cz

Krásný den, pane Petře. Chválím Váš postřeh. Některé fotky jsou z ferrat v Rakousku. Na webu uvádíme, že fotky jsou ilustrační… Pokud by někoho zajímaly detailní informace o jakékoliv zajištěné cestě, pak se může mrknout do námi provozovaného online katalogu via ferrat: https://ferrataclimbing.eu/viaferrata/semily-vodni-brana/

Lezení ferrat je RIZIKOVÝ a NEBEZPEČNÝ sport. Bohužel, o tomto svědčí četné pomníčky pod ferratami. I na skále v Semilech zhasl minimálně jeden život.
Provozovatelé ferrat si toto uvědomují a na skály věší cedule, že vstup je povolen lidem s kompletní výstrojí, v doprovodu instruktora nebo lidem, kteří byli řádně proškoleni jak se bezpečně pohybovat na ferratě!
POŘÁDÁME KURZY včetně praktické 90 minutové TEORIE. SDĚLUJEME LIDEM RIZIKA, UČÍME EFEKTIVNĚ LÉZT, PŘIPRAVUJEME JE NA JEJICH VLASTNÍ FERRATA VÝPRAVY v zahraničí. Naši zákazníci jsou zodpovědní lidé, kteří se chtějí co nejvíce dozvědět o zajištěných cestách a chtějí si VĚDĚT RADY V PŘÍPADNÝCH KRIZOVÝCH SITUACÍCH. Náš pětihodinový kurz jim stačí odebrat jednou a pak si jezdí na vlastní výpravy. Vyučujeme používat prusík na ocelovém laně, ukazujeme způsoby jak lze zkrátit odsednutí, učíme přejišťování z odsednutí, jak se po pádu z flying-fox dostat zpět nahoru na ocelové lano za pomoci oka, vysvětlujeme k čemu je dobrý hrudní úvazek, kam nedávat ruce atp… Nutno zdůraznit že lidem říkáme jak se vybavit na dlouhé /odlehlé/vysoce položené zahraniční ferraty.

Na naše kurzy chodí lidé, kteří absolvovali s cestovkami 2 ferratové vícedenní zájezdy nebo dva kurzy u konkurence a přesto nám potvrzují, že mnoho užitečných informací jim jinde neřekli a že jinde lezli bez hrudního úvazku nebo je nenaučili odsedávat.
Sportu zdar! Samuel Veselý, SPORTKURZ s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru