Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na výběr z 6 variant: kosmetické ošetření pleti dle výběru v salónu Krásy

4,1 / 5 Salón krásy Brno - Střed  (mapa) 111 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzana Lošťáková

Dobrý den, je Vaše nabídka „Kompletní kosmetika + barvení řas a úprava obočí“ vhodná pro pleť náctileté slečny? Měl by to být dárek ke 13. narozeninám… Slečna se už teď trochu maluje a barví vlasy šamponem. Nebo byste mi doporučila některou jinou nabídku?
Děkuji Lošťáková

Salón krásy

Dobrý den,
13náctileté dívenky navštěvují můj salon abych jim ošetřila aknetickou pleť, pokud Vaše dcera nemá akné a trochu se maluje je možné jí s Vašim dovolením nabarvit řasy a obočí, upravit obočí a poradit jí líčením.
Pěkný den Pondikasová

Hýžová

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi “čištění pleti ultrazvukem” a “hloubkovým čištěním”? Jak se provádí to hloubkové a co byste případně doporučili pro moji pleť, se sklonem k nedokonalostem ale sušší, 24 let?
Předem děkuji,

Salón krásy

Dobrý den,
hloubkové čištění se provádí dvěma způsoby buď mnanuálně nebo ultrazvukem. Čištění pleti ultrazvukovou špachtlí se preovádí v případě, že na pleti nejsou ranky a boláčky a komeda nejsou hluboká (povrchově zanešená pleť), což bude asi Váš případ.
Hloubkové čištění manuální se provádí při pleti aknetické a pokud jdou komeda hluboká.
Vždy je dobré posoudit na mnístě podle stavu a potřeb pleti (po dohodě s klientkou) jeký způsob ošetření je vhodný. Oba způsoby čištění jsou cenoivě stejné.
Přeji pěkný dšen Pondikasová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru