Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lístky do interaktivního 5D kina – vstupné pro dva i pro celou rodinu. Zapojte všechny smysly a užijte si netradiční podívanou!

5D Cinema Maxim Brno - Královo Pole  (mapa) 771 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Milada

Dobrý den, ráda bych se zeptala na nutnost rezervace. Plánuji několikadenní pobyt v Praze, ale můj program se z větší části odvíjí až na místě, tak je pro mě složité říci dopředu čas. Pokud přijdeme a bude volno, můžeme zůstat? Nebo se případně domluvíme příchod např. za hodinu. Je to možné?

5D CINEMA MAXIM

Dobry den, v tydnu by to nemel byt problem, o vikendu to ovsem nemuzeme zarucit

Radek

Prosím, kdo jste už v kině byli – který film se Vám líbil? Abych měl inspiraci. Děkuji

Iva Zábranská

Dobrý den, chci se zeptat jak bychom to měli udělat když jsme tři. Za dva týdny jedeme na víkend do Prahy a moc bychom chtěli na 5D jít všichni. Předem děkuji za opověď

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, třetí osobu můžete bezproblému doplatit až na místě.

Nicol Egermajerová

Super zábava.....Byla jsem velice spokojená a moje děti ještě více..

Tomáš

Dobrý den,mohu jen doporučit.Byl jsem maximálně spokojen.

Ester Poláchová

Dobrý den,5D cinema jsem vyzkoušela jak v Brně,tak i v Praze a mohu vám to jen doporučit.Byla jsem velice nadšená.Příjemně jsem se pobavila.

Ester Poláchová

Dobrý den,5D cinema jsem vyzkoušela jak v Brně,tak i v Praze a mohu vám to jen doporučit.Byla jsem velice nadšená.Příjemně jsem se pobavila.

Květa Kučerová

Dobrý den, kino jsem navštívila už před nějakou dobou v Brně, a těším se že teď půjdu zas v Praze. Je to legrace hlavně pro děti, ale dospělé to taky pobaví. Bylo to něco jiného, než na co jsme zvyklí, a podle mě moc hezké. Celkově prima zážitek který určitě stojí za to vyzkoušet.

Martina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém jazyce jsou promítané filmy? Jsou některé v češtině?

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, jsou to specialní zážitkové filmy ve kterých se téměř vůbec nemluví.

Lucy Segeďová

Dobrý den, dají se vouchery využít i v Brně v 5D kině v Shopping parku? Děkuji za odpověď.

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, tyto vouchery lze využít pouze v Praze. V Brně bude zahájena jiná akce v nejbližší době.

Simona

Nechápu, jeden woucher pro dva platí na co? Na jeden film, či na dva?

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, jsou 3 typy voucherů.

  1. pro 2 osoby na 2 filmy za 139kč

  1. pro 2 osoby na 1 film za 89kč

  1. pro 2 dospělé + 2 děti na 2 filmy za 195kč
marie

Je možné opustit dříve promítání, pokud pohyb sedadla někdo nezvládne? Eventuelně jak je promítání zvládáno. Děkuji a přeji hezký den

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, pohyb sedadla je pro naprostou většinu zákazníků bezproblémový, v každým případě můžete kdykoli opustit promítání či požádat obsluhu o zastavení filmu.

Lenka

Také jsme byli. Reklamní akce vypadá daleko poutavěji než je samotná skutečnost. Filmečky jsou kreslené(ty co jsme shlédli- 6 filmů), u jednoho nebyly sladěné efekty s obrazem a celkové provedení na nás působilo velmi amatérsky. Když však sleduji reakce: ,,každý produkt má svého zákazníka".

Mar Cel

Kde najdu program kina (cas pomitani filmu)?

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, filmy hrajeme podle přání zákazníka. Stačí si rezervovat čas a filmy si vyberete až na místě.

Eva Krásná

…a ještě bych dopsala, že této slevě odpovídá pouze ten spodní obrázek, snad si nemyslíte, že do tak male maringotky se vejde tolik křesel a takové luxusní prostředí. V této maringotce najdete 4 křesla, sice kožená, ale potrhaná a nevzhledná, za vámi je jakýsi závěs, za kterým sedí obsluha.
Užijte si zážitek 5D kina.

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, velice nás mrzí že jsme neuspokojili všechny naše zákazníky. Neustále pracujeme na zkvalitnění našich služeb a zlepšení našich filmů. Během osmi měsíců provozu nás navštívilo více než 17000 návštěvníků a naše celkové hodnocení je 9.4 z 10. Přesto se stále budeme snažit naše kino zdokonalovat.

Eva Krásná

Na této akci už jsem také byla… byl to opravdu „jiný“ rozměr… film o dinosaurech v čínském jazyce-fakt libovka, takže nemusím říkat, že jsme tomu nerozumněli a děti už vůbec. Sedadla byla v opravdu hrozném stavu, pásy nefungovaly, tak alespon děti byly připoutány tak, že byly svázány těmi pásy, no děs. My dospělé osoby jsme se drželi za rukojeti… opravdu to byl rozměr, který jsme dosud nepoznali. Děkujeme.

Gabriela Kanderová

Dobrý den,když bych chtěla jít sama na 4 filmy, mohu koupit jeden voucher pro dvě osoby na 2 filmy a využít ho jen pro sebe?Děkuji

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, bohužel voucher lze využít pouze jak je na něm napsáno. Děkuji za pochopení

Miroslava

V tomto kine sme boli tiez, len mame uplne iny nazor ako pan Martin. Len asi o chvilu moj nazor slevomat vymaze. Fotky co zverejnuje slevomat k tejto akcii su uplne z ineho kina, jedine ta posledna fotka kabinky/budovy je naozaj z toho kina. Su tam 4 sedacky, ktore nestihaju sledovat pohyb obrazu. Kvalita obrazu je dost slaba, zastarala technika. Film sme si nakoniec nemohli vybrat, treba sa dohodnut s ostatnymi osobami co idu na ten isty termin ako Vy. Boli sme na Ceste do vesmiru, pri ktorom sme vsetci co sme tam boli mali pocit ze nam pustili nieco ine, kedze sme tam isli akoze na drahe, videli dinosaurov, … takze ziadne hviezdy alebo let vesmirom co sme vsetci predpokladali, ale boli sme uisteny ze to bolo ono, ze ved nakonci nam zamaval mimozemstan. Ani druhy film nebol nic moc, morsky svet alebo nejak tak sa to volalo. Plavali tam vymyslene ryby, ziaden zralok ako na obrazkoch co tu su. Takze celkovo podpriemerne kino. To ze na nas kvapkala voda a fukali na nas bublifuk, bolo umele, bubliny az posobili rusivo.

marcelina

Rovněž koupeno při minulé akci a spokojenost.Jen je faj, že teď je to v teplém počasí.Minule tam byla zima, kino vypadá spíš jak bouda. Ale jinak super, je to zase něco jiného, nyní opět kupuji, jen nechápu tu rezervaci dva dni předem, minule tam narváno nebylo.

5D CINEMA MAXIM

Dobrý den, jsme rádi že jste byla spokojena s návštěvou našeho kina. Rezervaci jsme zavedli, abychom Vám poskytli plynulé a bezproblémové využití voucherů. Těšíme se na Vás.

Martin Nosek

Tato akce na slevomatu již byla, voucher jsem zakoupil a využil ho. Musím jedině pochválit, je to zas něco úplně jiného než klasické či 3D kino, hýbající se sedačky a efekty s vodou dodají atmosféře nový rozměr. Každému doporučuji vyzkoušet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru