Nabídku Vypnutí a odstranění podbradku injekční lipolýzou mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vypnutí a odstranění podbradku injekční lipolýzou včetně konzultace

4,7 / 5 Vermione Clinic Praha - Vinohrady  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je po ošetření místo nějak viditelně nateklé nebo zda se tvoří modřina. Zkrátka jestli to na mně bude poznat

Vermione Clinic

Dobrý den,

ošetření otok nezpůsobuje, naopak uvidíte úbytek. Místo vpichu může být mírně začervenalé a popř. s malou modřinkou. Toto však odezní během 2–3 hodin od ošetření.

Anina

Dobrý den,

injekční lipolýzu této oblasti jsem podstoupila 2× (dvě ošetření za sebou), bylo to dvěma různými produkty, jejichž jména si nepamatuji (ale šlo o jiné než používáte vy). Efekt spíše velmi malý (ne-li řádný). Mohu – li Vás poprosit o upřímnost – má cenu se do tohoto typu procedury ještě pouštět? Díky, Ani

Vermione Clinic

Dobrý den,
ošetření provádět lze i přesto že jste je již podstoupila. Máme opravdu velmi hezké výsledky a to již po prvním ošetření. Samozřejmostí je také konzultace před ošetřením na kterou se k nám můžete kdykoliv objednat. Pokud chcete, můžete nám zaslat fotografii pro zhodnocení na obchod@vermioneclinic.cz a následně se můžeme domluvit jak dále postupovat.

Gábi Šrámková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je znát už jedna aplikace nebo jestli je pro dosažení výsledku potřeba podstoupit aplikací více.
Šrámková

Vermione Clinic

Dobrý den,

ano, již po prvním ošetření je znatelný rozdíl. Po prvním ošetření se rozhoduje zda bude zapotřebí ošetření opakovat a případný počet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru