Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kreativní sada na výrobu mýdel: vykrajovací i odlévací formy, různé vůně

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavla

Dobrý den,
jakou barvu má éterický olej + barva u jednotlivých odlévacích sad? A dále navážu na předchozí dotaz – u jednotlivých odlévacích sad jsou vyobrazeny různé „výrobky“ – autíčka, letadla, lodě, ale v krabicích vypadají odlévací formy všechny stejně – podle mě zvířátka. Jak to tedy s formami je?
Děkuji za odpověď.

DobroDílo s.r.o.

Dobrý den, éterický olej je vždy bez barvy nebo lehce nažloutlý, ale toto nemá na barvu mýdla vliv. Barvy mýdel jsou aloe vera – zelená, černý rybíz – fialovo-růžová, mandarinka – oranžová. Přesné odstíny jsou k vidění na našich stránkách www.dobrodílo.cz. u jednotlivých již vylitých produktů. Ve vyráběcích sadách máte namíchané aroma a barvu dle naší receptury.
Formy bohužel máme v mixu, ale snažíme se je do balíčků rozdělovat tak, aby ladily s barvou mýdla, například k černému rybízu dáváme formu motýlů a kytiček a k aloe vera auta a dopravní prostředky. Bohužel u některých forem máme pouze jeden kus.
DobroDílo

Nikola

Dobrý den, lze si „vylevaci“ formičky vybrat z nějakých motivů? Děkuji za odpověď.

DobroDílo s.r.o.

Dobrý den, bohužel se nám u dodavatele nepodařilo sehnat stejné formy, proto jsou vylévací sady s mixem vzorů. Vždy se ale snažíme sladit vzor formy s barvou vylévaného mýdla.
DobroDílo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru