
Termín
Platnost do 31. 8. 2020.
V ceně
Základní kurz přípravy espressa a techniky latte art
- Teoretická část:
- botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
- pěstitelské země
- zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
- uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
- vymezení základních nápojů na bázi espressa
- kávové trendy a přístupy
- Praktická část:
- nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
- nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina
Délka školení: 3,5 h
Omezení
Kapacita je max. 6 osob.
Jak uplatnit
Rezervaci provádějte online – na stránce Čerstvý Boby si vyberete termín kurzu, který vám bude vyhovovat, a přidáte si tento termín do nákupního košíku. Poté přejdete do košíku a zde vložíte kód voucheru do pole „vložit slevový kupón“. Po zadání kódu voucheru bude odečteno 100% hodnoty. Poté dokončíte objednávku.
Příplatky
- Provozovna nemá vlastní parkování. Parkovací možnosti v okolí si ověřte.
Storno podmínky
Změna nebo zrušení rezervace na konkrétní termín je možná alespoň 4 dny předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Je načase posunout vaši vášeň ke kávě o level výše, staňte se hvězdami v přípravě espressa a vychutnávejte si pak perfektní kávu v pohodlí domova.
Stačí přihlásit se na kurz od Čerstvý Boby. Tady se během 3,5 hodin naučíte připravit dokonalé espresso a cappuccino a také se naučíte základy techniky latte art. Kurz zahrnuje teoretickou i praktickou část.
Teoretická část:
- botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
- pěstitelské země
- zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
- uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
- vymezení základních nápojů na bázi espressa
- kávové trendy a přístupy
Praktická část:
- nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
- nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina
Školení probíhá v prostorách školícího střediska Čerstvý Boby pod vedením zkušené baristky a lektorky Leony Vrtalové.