
Termín
Platnost do 6. 9. 2020.
V ceně
Letní menu pro 2 osoby
- 2× telecí carpaccio s bazalkovým pestem a parmazánem (à 40 g)
- 2× hráškový krém s mátou (à 1 dcl)
- 2× hovězí Hanger steak (à 120 g) se středomořskou zeleninou
- 2× sorbet (à 70 g)
- Rezervace: předem na http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1661446
- Aktuální obsazenost najdete na http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/obsazenost/1661446
- Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si menu vychutnejte přímo na místě – odnos s sebou není možný.
Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Gurmáni se shodují: Nejkrásnější hudba je cinkání příborů.
Navštivte ve dvou restauraci Bonjour – Culinary Club ČR a nechte se tu královsky pohostit. Podávat se bude čtyřchodové menu, kde hlavní roli sehraje hovězí Hanger steak se středomořskou zeleninou. Menu se nese v letním duchu, na závěr tedy nemůže chybět osvěžující sorbet.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.