Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Staňte se profíkem v Excelu z pohodlí vašeho domova: měsíční video kurzy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Žaneta

Dobrý den, když si koupím voucher už teď, můžu ho použít až v srpnu. Měla bych to jako dárek k narozeninám. Chápu to ak , že pokud koupím dostanu kód , který po spuštění mi bude ukazovat na videu učení. Nemusím mít s někým online výuku vše bude na videu po dobu jednoho měsíce .Takže když zadám kód v srpnu budu to mít do září?

AbecedaPC

Dobrý den, ano, kurz můžete zakoupit nyní. Po prvním přihlášení budete mít přístup na jeden měsíc. Tedy pokud se k němu přihlásíte až v srpnu, bude zpřístupněný do září.

Tomas

dobrý den
dotaz c 2 jsem věčný začáteční excell mi nejde vadi překáží ale musím jej používatv práci všechny kurzy pro začátečníky byli celkem k ničemu a neměli kontingenční tabulky tj tento kurz pro začátečníky a pokročilé by mě za červen byl schopen posunout abych to uuěl |?

AbecedaPC

Dobrý den, ano, balíček kurzů pro začátečníky a pokročilé obsahuje témata od začátku až po kontingenční tabulky. Přínos kurzu zvýšíte vyzkoušením předváděných postupů ve cvičných souborech, které jsou připravené ke každému videu.

Michala

Dobrý den, kurz probíhá on-line nebo si můžu výuku sama přizpůsobit třeba na týden?
 Děkuji

AbecedaPC

Dobrý den, kurz je zpracovaný formou videí. Každá úroveň je rozdělena do 11–18 samostatných videí. Výukou tedy můžete postupovat vlastním tempem a vždy když máte čas si pustit další video. Ke každému videu jsou i cvičné soubory, takže si můžete vše podle videa vyzkoušet. Jednotlivá videa si můžete pouštět i opakovaně. Přístup k video školení máte po dobu jednoho měsíce, takže si výuku můžete rozdělit podle svého v průběhu celého měsíce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru