Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

150 Kč na první objednávku jídla přes aplikaci Wolt: rozvoz v Praze i Brně

4,7 / 5 Wolt: Doručení jídla a potravin (2 pobočky) 1 349 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Simona

Existuje někde mapa restaurací v okolí zadané adresy např. mého bydliště, jinými slovy, jak je možné zjistit, které restaurace z nabídky Wolt se nacházejí v zavážené oblasti 1,5 km od bydliště? Dívali jsme se na stránky, tam je možné pouze zadat adresu místa a ověřit rozvoz ale nevidíme přehledně vzdálenosti restaurací, které zavážení?

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono :) po zadání adresy, ihned vidíte celý výběr restaurací, ze kterých si můžete vybírat. Dokonce zde vidíte i přibližnou dobu doručení z dané provozovny.
Pěkný den :)

Katka

Dobrý den,
může nám prosím někdo konečně odpovědět, proč vouchery z dubna stále nelze hodnotit, 4 měsíce po akci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko :) mrzí mě nastalá situace, avšak v rámci technické komplikace s uplatněném voucherů, nebylo možné u některých zákazníků provést hodnocení. Za toto se velmi omlouváme. Na nápravě u dalších akcí pracujeme, aby se tato situace již nestávala. Pěkný den :)

Katka

Dobrý den,jaká firma službu Wolt provozuje? Nikde není žádný kontakt, což je neobvyklé (tedy pokud to není záměr). Vtipné je, že Slevomat odkazuje lidi, aby se ptali přímo u Woltu, ten je však zcela anonymní (nikde žádný kontakt ani jméno, kdo provozuje), pouze „chytrá“ aplikace, která však využívá nepřiměřeně dat…

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, v nabídce v sekci O podniku naleznete webové stránky společnosti wolt.com i e-mail support@wolt.com, kam se můžete s případným dotazem obrátit. Pěkný den

Petra

Dobrý den,

Lze poukaz využít i s osobním vyzvednutím přímo v restauraci, pokud to dámy podnik nabízí ? Nebo poukaz lze využít pouze u dopravy kurýrem?

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :) jak je napsáno v nabídce v sekci Omezení, tak voucher lze využít jen s doručením jídla kurýrem. Pěkný den, Lukáš :)

Katka

Dobrý den, jak je možné, že Wolt schraňuje a uchovává si citlivá data klientů o platebních kartách, ještě dlouho poté, co nakoupí a párují je s jménem klienta a s jeho číslem a s jeho zařízením? Ano, člověk zaplatí kartou a pro tuto transakci jsou data evidovaná, ale Wolt je využívá i dále pro sebe a tato data si dlouhodobě ukládá, aniž by si toho zákazníci byli vědomi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko s tímto dotazem je potřeba se obrátit přímo na daného provozovatele, která službu Wolt poskytuje. Pěkný den

Alan

Dobrý den, opravdu by nás zajímalo, co je v tom za fígl. Dalších 5 známých, kteří akci využili také nemohou nákup hodnotit – je to tedy vypnuté záměrně? Proč Wolt vouchery neuplatňuje, je to nějaká strategie, aby lidé, které nějak dopálili nemohli napsat svoji zkušenost??

Slevomat.cz

Dobrý den, Alane, k uplatnění voucheru dochází u této nabídky nárazově. Pokud jste jej využil, dojde po jeho douplatnění k přesunu do správné kategorie, kdy poté bude možné provést hodnocení. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Radek

Dobrý den, taky by mě zajímalo, proč vouchery platné do 31.5. nejdou ohodnotit i když jsou využité, ale lze u nich dát refundaci, nemám to tak jen já, ale i 2 kamarádi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, k uplatnění voucheru dochází u této nabídky nárazově. Po jeho douplatnění v systému dojde k přesunu do správné kategorie, kdy poté bude možné provést hodnocení. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Simona

Dobrý den,
promiňte, voucher použit byl, ale nějakou divnou náhodou skočil mezi „Neaktivní“, proč ? U ostatních nabídek je vždy voucher uplatněn velmi rychle, proč tady uplatněn není, když byl použit a je zařazen mezi neaktivní, nám zůstává záhadou. Najde se rozumné vysvětlení, proč použitý voucher je mezi Neaktivními? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, k uplatnění voucheru dochází u této nabídky nárazově. Pokud jste jej využila, dojde po jeho douplatnění k přesunu do správné kategorie. Děkujeme za pochopení. Pěkný den

Simona

Dobrý den, je to velmi divné, voucher jsem použili již koncem dubna, že by dva měsíce od nákupu – využití, trvalo, než je voucher uplatněn? To se nám nezdá? Jinde se nám stává, že voucher je uplatněn ještě před návštěvou restaurace apod. Případ Woltu je tedy velmi divný a uvítali bychom prověření a vysvětlení.

Simona

Můžete prosím odpovědět na otázku? Tedy pokud to není záměr, že Wolt záměrně potlačuje možnost, aby lidé hodnotili…

Zákazník

Dobrý den, kde mohu hodnotit využitou nabídku? Zakoupil jsem si voucher přes Slevomat, využil kód, ale voucher mám mezi Mé nakupy ..Kam můžeme přidat hodnocení? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den :) chvilku může trvat nežli se voucher v systému uplatní. Proto hodnocení není zatím možné. Jistě Váš voucher bude brzy Woltem uplatněn a poté jej bude možné hodnotit. Na uplatnění budete upozorněn emailem. Děkuji za pochopení. Pěkný den :)

Simona

Dotaz na Slevomat: proč není možné hodnotit zakoupenou akci? Voucher jsem využila, ale hodnocení nevím, kde přidat (tam kde obvykle bývalo již není). Děkuji za odpověď.

Simona

Dobrý den, kde mohu hodnotit využitou nabídku? Zakoupila jsem si voucher přes Slevomat, využila kód, ale voucher mám mezi „neaktivními“ a zde chybí volba Hodnotit. Kam můžeme přidat hodnocení? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono :) chvilku může trvat nežli se voucher v systému uplatní. Proto hodnocení není zatím možné. Jistě Váš voucher bude brzy Woltem uplatněn a poté jej bude možné hodnotit. Děkuji za pochopení. Pěkný den :)

Tomáš Mrnka

Není v plánu rozšíření rozvozu i na další lokality?

Slevomat.cz

Dobrý den Tomáši, děkuji Vám za dotaz. V posledních měsících se Wolt rozšířil o téměř celou Prahu 6 (Břevnov, Vokovice apod.) a jsme už i v okolí Zličína. Hezký den,

DOTAZ

Zdravím. Termín 31. 8. platí pro aktivaci poukazu nebo i pro dokončení objednávky a dodávku?
.
Příklad – až 31. 8. vložím kód, ale zaplatím si předobjednávku jídla s dodávkou 4. 9. Půjde to?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, je to možné jak píšete. Voucher musíte využít do 31.8.2020. Kredity poté v aplikaci platí 14 dní od nahrání. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru