Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Královské Vinohrady až pro 6 osob: moderní apartmán s kuchyňkou a snídaně

4,4 / 5 Hotel Orion Praha (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tomáš

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, zda-li je volný termín 23.7.2020 až 26.7.2020 3 noci. Jedná se o 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku 15 a 11 let. Je možnost u Vás aspoň z části pobyt zaplatit Sodexo Fokus Pass. Prosím o kalkulaci ceny.
Děkuji za odpověď.
Neuwirth

Hotel Orion

Dobry den,
v uvedenem terminu jsou k dipozici jak dvouloznicovy apartman tak i jednoloznicovy s mozznosti pristylky. Volba je na Vas.
Platite slevomatu, ne hotelu a pokud vim tak akceptuje platby temito poukazy.

Jitka

Dobrý den, kolik by se prosím doplácelo za snídani pro děti do 6 let. A je váš hotel zapojený v kampani V Praze jako doma s možností volných vstupů do vybraných památek? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Orion

Dobrý den,
snídaně je v ceně při pobytu s dospělou platící osobou.
Ano hotel je zapojen do kampaně. Vouchery na body bude možno vydávat až od 1.7.20.

Iveta

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda se u vás dá i navečeřet. Děkuji za odpověď

Hotel Orion

Dobrý den,
hotel je garni, to znameníá že jsou podávány pouze snídaně. Nedalejko v ulici je řada restaurací s různou kuchyní, kam se dá zajít na večeři.

Radek

Děkuji za odpověď a kolik by stál tento dvouložnicový apartmán s dětskou postýlkou (celkem pro 5+2 viz výše) v termínu 9.-12.7.2020. A kolik koupit voucherů na slevomatu? Děkuji S pozdravem R.

Hotel Orion

Dobrý den,
cenu si můžete sám ověřit na slevomalu při zadání počtu odob a termínu. Již jsme toto učinil a vysledná cena pro 5 dospělých a 2 děti (3,5 a 14 let) v termínu 9–12.7.20 (3 noci) se ukazuje 12.099Kč. Voucher stačí zakoupit jeden.

Radek

Dobrý den chtěli bychom ubytování pro 5 dospělých a 2 děti ( 14 let a 3,5 roku) je možné pro dítě zapůjčení dětské postýlky? kolik ložnic by měl náš apartmán. Děkuji R.

Hotel Orion

Dobry den,
v tomto pripade si prosim vyberte dvouloznicovy rodinny apartman, kam se vejde jeste rpistylka pro dospeleho, detska pristylka a detska postylka. Vas apartman by mel 2 loznice.

Lucie

Dobry den, jak je to prosim u hotelu s parkovanim? Dekuji predem za odpoved. Lucie

Hotel Orion

Dobry den, hotel disponuje vlastnimi parkovacimi stanimi cca. 200m od hotelu ve dvore bytoveho domu. Cena za parkovani je 350Kč/noc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru