Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ocelové sety s krystaly Swarovski® ve 24 odstínech: náušnice a náhrdelník

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina

Dobrý den
Vybrala jsem si set v odstínu Crystal Moonlight a chtěla bych k němu krabičku a i náramek v té slevě 40% na kolik korun mě tedy vše vyjde? Děkuji K.

Jewellis.cz

Dobrý den, Kateřino,

děkuji za Váš zájem o šperky zn. Jewellis. Celková částka činí 597,– Kč (299,– za set, 79,– za krabičku a 219,– za náramek) + poštovné.

A jak vše zakoupit? Po nákupu zboží (setu a krabičky) na slevomatu, prosím, proveďte obratem i nákup v e-shopu www.jewellis.cz (náramek – odkaz níže), zaklikněte u výběru dopravce „Sloučení objednávky“, do poznámky uveďte číslo objednávky ze slevomatu a poté dokončete objednávku náramku výběrem způsobu platby. Takto docílíte, že obě zásilky spojím a nebudete tak platit dvakrát poštovné.

Zde můžete dokoupit vybraný náramek: https://www.jewellis.cz/Ocelovy-naramek-s-krystalem-Swarovski-Crystal-Moonlight-d317.htm

S pozdravem

Lucka, Jewellis.cz

Katka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli princip této nabídky chápu správně. Po zadání emailu mi na něj pošlete voucher. Bude možné jej uplatnit v košíku na eshopu Jewellis v kolonce mám slevový kupón (kód slevového poukazu)? Ráda bych totiž na jejich stránkách nakoupila ještě další zboží kromě ocelového setu. S tímto setem by můj celý nákup stál nad 1000 Kč a já bych měla dopravu zdarma.
Předem moc děkuji za odpověď
 Katka

Jewellis.cz

Dobrý den, Katko,

děkuji za Váš zájem o šperky zn. Jewellis. Pokud máte na mysli slevový kód s 25% slevou, tak ten obdržíte teprve až uvnitř zásilky s vaší prvotní objednávkou (viz Dárky k vaší objednávce: u dané varianty). Doprava zdarma na slevomatu nijak neovlivní objednávky mimo něj. E-shop www.jewellis.cz není nijak provázaný se systémem slevomatu, proto není možné nakumulovat objednávky celkem za 1000 Kč tak, aby byla sleva dopravy uplatněna.

Jediná výhoda, v případě, že byste měla zájem i o šperk z e-shopu je, že v případě objednání lze obě zásilky spojit a nebudete platit dvakrát poštovné. A jak na to? Po nákupu zboží na slevomatu proveďte i nákup v e-shopu, zaklikněte u výběru dopravce „Sloučení objednávky“, do poznámky uveďte číslo objednávky ze slevomatu a poté dokončete výběrem způsobu platby.

Snad jsem vše vysvětlila dostatečně.

S pozdravem

Lucka, Jewellis.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru