Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nakrmte krokodýly: VIP vstupenka pro 1 či 2 osoby do Krokodýlí Zoo

4,7 / 5 Krokodýlí Zoo Praha - Holešovice  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lenka

Dobrý den, ráda bych zakoupila VIP vstupenku dceři k 9. narozeninám, protože miluje krokodýly. Prosím o potvrzení, zda v tomto případě se může dcera zúčastnit VIP prohlídky a zda máte volný termín 4. nebo 11. 9. 2020. Děkuji Vám

Krokodýlí Zoo

Dobrý den, ano, dcera se může zúčastnit VIP prohlídky, v tuto chvíli jsou volné všechny čtyři zářijové soboty. Vždy od 17:30. Je ovšem třeba koupit voucher co nejdříve a kontaktovat nás ohledně rezervace na konkrétní den na mailu krokodylipraha@centrum.cz . Děkujeme.

Jana Slivková

Dobrý den, měla bych zájem. Ale v Praze budeme jen jednu sobotu a to 22.8. Kde zjistím před koupení woucheru, že právě tuto sobotu bude možnost zoo navštívit? Děkuji

Krokodýlí Zoo

Dobrý den, v současnosti přijímáme rezervace právě na srpen. 22.8. ještě několik volných míst je. Od 17:30. Pokud si tedy dnes nebo zítra voucher zakoupíte a napíšete nám na mail krokodylipraha@centrum.cz (potřebujeme i číslo voucheru), pak Vám můžeme tento termín napevno rezervovat. Přejeme hezký den.

Makyna

Dobry den,
Kdyz bychom tam chteli jit 2dospeli a dve deti(3 roky a 1 rok). Plati se i za deti?Popr je i nejake rodinne vstupne?
 Dekuji

Krokodýlí Zoo

Dobrý den, děti samozřejmě rádi uvítáme v rámci standardních prohlídek, nicméně VIP prohlídky jsou speciálním komorním programem koncipovaným pro dospělé a účast dětí v tomto věku není vhodná. Děkujeme za pochopení.

Alena

Dobrý den, může se této akce zúčastnit 6-ti leté dítě, za doprovodu rodiče? Děkuji za odpověď, Kyrianová

Krokodýlí Zoo

Dobrý den, pokud je předpoklad, že se dítko tohoto věku zajímá o zvířata, pak je to v doprovodu rodiče možné.
Zdraví
Tým Krokodýlí Zoo Praha

Ludmila Vrtělková

Dobrý den, chápu do dobře, že prohlídky a krmení jsou vždy jen v sobotu v 17:30? Jsme z Moravy, takže se ptám kvůli cestě a času. Děkuji za odpověď. L. V.

Krokodýlí Zoo

Dobrý den, ano, VIP prohlídky se konají vždy v sobotu od 17:30, mimo běžnou otvírací dobu. Termín návštěvy je třeba domluvit předem. Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru