Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

250 Kč za vstupenku na mezinárodní soutěžní festival Cirkus Cirkus. Velkolepá show a skvělá zábava se slevou 44 %.

Cirkus Festival Praha  (mapa) 759 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Jestli jsem to dobře pochopila, pořadatel je agentura PromoProdukce a.s. Václavské nám. 43 110 00 Praha 1
Chtěla jsem se zeptat, zda na této adrese i mohu vyzvednout vstupenky, na infolince to nikdo nebral.

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,

na předchozí stránce stojí v podmínkách: Výměna voucherů za vstupenky v pracovní dny 9.–15. února od 10 do 17 hodin v agentuře PromoProdukce, Václavské náměstí 43, pasáž Jalta – schodiště I., 2. patro vlevo

Jana

Je to festival, to znamená, že každé představení je jiné?

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,

program je pro každé představení stejný a najít jej můžete jak na předchozí stránce, tak na www.cirkusfestival.cz nebo www.facebook.com/cirkuscirkus

tapina

Dobrý den,
mám na Vás následující dotaz. Měla bych zájem o čtyři vstupenky. Ale potřebovala bych je na 19.2., protože mi přijedou dcery. Je možné si přesně zajistit vstupenky na toto datum? Nerada bych měla zaplacené čtyři vouchery a vstupenky sehnala pouze na jiné datum. Jak je to s číslováním sedadel? Je možné si rezervovat čísla sedadel, tak jak třeba do divadla?
 Děkuji

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,

pro rezervaci, volejte prosím, naše informační linky: 731 503 411, 731 503 412.
Sedadla nejsou číslována, proto je lepší přijít alespoň půl hodiny před začátkem představení.

ivanaa

Tapino,
na sobotní představení což je právě 19.02.11 se voucher nevztahuje.Stojí to v popisu.

Monika // Cirkus Cirkus

Děkuji za připomínku, na 19.2.2011 se voucher nevztahuje.

Denny

Dobrý den,

chci se zeptat bydlíme 2.h od Prahy. Je možnost si vyzvednout vstupenky u Vás před představením a popřípadně musím někomu nahlásit předem datum představení na které se chystám?

 Děkuji

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,

výměna voucherů za vstupenky bude v pracovní dny 9.–15. února od 10 do 17 hodin v kancelářích pořadatele, ve výjimečných případech bude možné vouchery vyměnit na pokladně 2 hodiny před vystoupením.
Doporučuji zavolat na informační linky a domluvit se přímo tam.

Hana Kučerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá, než zjistíte, že jsem již zaplatila požadovanou sumu

Vladin

2–3 dny :-)

Monika // Cirkus Cirkus

My osobně jako pořadatel nemáme možnost nahlížet do systému, kdo kdy zaplatí, ale dostáváme seznam voucherů, který každý obdrží po uhrazení od Slevomatu.

Slevomat

Dobrý den,
záleží na bance. Ale jak i píšeme při objednávkách, tak maximálně 3 pracovní dny.

Soňa

Vážená paní Moniko,


dříve než odpovíte na vzkaz, který žádnou odpověď nepotřebuje, si jej laskavě pořádně přečtěte. Samozřejmě že lvi a ostatní zvířata nejsou bita během představení, ale během nacvičování jednotlivých čísel. To, že lvi proskakují obručí, byl dán jako příklad, což Vám zřejmě uniklo… V žádném případě nekritizuji umění artistů, jak vy mi podsouváte. Můj vzkaz se týkal čistě vystoupení se zvířaty.

Vladin

Taky jsem viděl, jak medvěda učí tancovat tak, že pod ním rozpálí plech a hrajou mu při tom…pak jak slyší muziku, tak se bojí, že si popálí packy, tak „tancuje“. Ale nutně to neznamená, že v každém cirkuse při výcviku dochází k utrpení zvířat. Byl jsem na Circus Classic a myslím, že ty lvi byli úplně v pohodě a kdyby se nasrali, tak toho týpka si podaj. Nechovali se jako by byli zlomení. Jedna lvice na to i kašlala, že si lehla na zem a nehnul s ní :-D Je to skvělý cirkus a už mám dva vouchery, těším se jak malej Jarda :-D

Monika // Cirkus Cirkus

Milá Soňo,

Váš vzkaz reakci potřeboval, vzhledem k tomu, že VEŘEJNĚ POŠKOZUJETE dobré jméno naší značky a nabádáte naše zákazníky, aby na cirkus nechodili.

Reakce lidí, kteří cirkus již navštívili a měli možnost naše vystoupení shlédnout, myslím mluví za vše.

Mirek

půjdu-li s vnukum kterému je 3 půl jak prokáži jeho věk .děkuji .

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,
na místě můžete být vyzváni k prokázání věku dítěte. Pokud je dítě mladší 3 let, doporučujeme si s sebou vzít kopii rodného listu dítěte, případně se prokázat jiným dokladem.

Soňa

Dobrý den,

v rámci tohoto voucheru nabízíte drezúru lvů, to bude pro diváky jistě velký zážitek. Nenapadlo Vás také divákům nabídnout slevu na podívanou, jak se lvi a ostatní zvířata pro cirkusová vystupení „cvičí“? Věřím, že drtivá většina by se po takovém shlédnutí cirkusu vyhla obloukem… Nebo si snad někdo myslí, že lva baví proskakovat hořící obručí? Proto prosím všechny, kdo zvažují na toto vystoupení jít, aby si uvědomili, že žádný cirkus nemůže poskytnout – obzvlášť šelmám jako jsou lvi a tygři – odpovídající podmínky pro život. Viděla jsem několik videí, tajně pořízených, kde zvířata, která byla drezúrovaná pro vystoupení v cirkuse, byla surově bita, jen aby se nacvičilo potřebné číslo… Nechci tímto nikomu kazit náladu, jen považuji za nutnost, to zde sdělit, protože zvířata se sama bránit nemohou…

Monika // Cirkus Cirkus

Vážená paní Soňo,
jedno z vystoupení, které bude ke shlédnutí, je na světové úrovni, je předváděné bez jakýchkoli donucovacích prostředků, a žádáme Vás, pokud jste sama toto vystoupení neviděla, aby jste ho takto veřejně nekritizovala.

Lvi pod vedením pana Mgr. Tomáše Ringela žádnou obručí neproskakují a jejich „cvičení“, jak píšete, probíhá čistě formou hry. Doporučuji nejdříve navštívit naše představení a pak srovnávat.

Martina

Soňo,díky za ten Váš příspěvek,myslím,že by se nad tím měli všichni lidi zamyslet,ten kdo chová zvířata nebo se dívá na pořady o zvířatech,ví,že se zvířata ohně bojí,ale i bouřky a snaží se utéct a schovat,proto já odsuzuji jak lidi pro své potěšení házejí petardy a nemyslí jak to ubližuje zvířatům,kteří z toho mají hrozný strach :-(

Lucka

Nevím jestli ten voucher platí do lóžě jestli né tak normální vstupenka stojí 300kč tak to není sleva 44% byla jsem tam na podzim

Martina

Do lóže to nebude. Tady mají ceník:


HLEDIŠTĚ:


od 16. 11. 2010 do 30. 11. 2010 … 350 Kč
od 1. 12. 2010 do 16. 2. 2011 … 450 Kč


LÓŽE:



od 16. 11. 2010 do 30. 11. 2010 … 490 Kč
od 1. 12. 2010 do 16. 2. 2011 … 790 Kč


Děti do 3 let zdarma.



V loži ani v hledišti nejsou číslovaná sedadla!



Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den, Lucko,
ceny vstupenek jsou již popsány, jsou uvedeny také na oficiálních stránkách www.cirkusfestival.cz. Cena, kterou uvádíte byla na Cirkus Cirkus Classic (podzim 2010), toto je mezinárodní cirkusový festival (únor 2011).

Petra

Ale v sobotu píšou, že se nemůže uplatnit voucher…já bych měla zase dotaz, kdybych chtěla vstupenky do lože, jestli mám koupit voucher a pak něco ještě připlatit při vyzvedávání nebo jak to je?

Martina

Koukám,že nám tady nikdo neodpovídá a píšeme si jen mezi sebou.
Mě by zajímalo, děti od 3. let platí vstupenku jako dospělí ? To jsem v jiných cirkusech nezažila. Dokonce jsme dostávali dětskou vstupenku zdarma k jedné placené vstupence pro dospělého.

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den, Martino,
voucher a akce se vztahuje pouze na vstupenky do hlediště, a není možné je jakkoli měnit za hotovost, nebo doplácet za lože.

Děti mají vstup do 3 let zdarma.

kristy

Mohu se zeptat kdy představení začíná v kolik hodin?
A prosím bydlím 100km od Pha nemohu si vyzvednout vouchery jen mohu rovnou 17.2 na představení,po­radíte prosím?

Martina
Martina

středa 16.2.2011 od 19:00




--------------------------------------------------------------------------------



čtvrtek 17.2.2011 od 19:00




--------------------------------------------------------------------------------



pátek 18.2.2011 od 19:00




--------------------------------------------------------------------------------



sobota 19.2.2011 od 13:30 a od 18:00




--------------------------------------------------------------------------------



neděle 20.2.2011 od 13:30 a od 18:00




--------------------------------------------------------------------------------





představení trvá cca 2,5 hodiny včetně 20 min. přestávky

Monika // Cirkus Cirkus

Dobrý den,
veškeré informace jsou také na www.cirkusfestival.cz, nebo na http://www.facebook.com/CIRKUSCIRKUS?v=app_7146470109&ref=ts

Vouchery můžete ve výjimečných případech vyzvednout i na místě, pokladny budou otevřené 2 hodiny před každým představením.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru