Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bašta pro 1 či 2 osoby: křupavá pizza a domácí limonáda nebo ledový čaj

4,4 / 5 Bistro Italiano Fede Praha - Nové Město  (mapa) 355 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Dobrý den,
lze přes slevomat objednat pizzu s donaskou na adresu u Obecního domu 2 Praha 1 ? Děkuji za odpověď Hana

Bistro Italiano Fede

Dekujeme za vas dotaz, radi vam pizzu prineseme, pokud to vsak nebude mezi 12.00–14.00 hodinou. Tesime se na vasi objednavku. Bistro italiano Fede

Jana

Dobrý den, voucher platí i na jídlo v bistru nebo pouze s sebou? Lze voucher pro 1 osobu (1 pizza) využít pro 2 osoby s dokoupením nápoje pro druhou osobu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) jídlo můžete sníst i na místě. Samozřejmě pokud Vám dohromady stačí jedna pizza, pak v tom nevidím problém. Pěkný den, Lukáš :)

Michelle Ordeltová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Vaši aktuální otevírací dobu. Máme k Vám zakoupený voucher pro dva z minulé akce zde na Slevomatu s platností do 30.06.2020. V pod­mínkách uplatnění voucheru je uvedeno, že rezervace předem není nutná, stačí přijít a ukázat kód při objednávce. V sobotu 06.06.2020 jsme se k Vám vypravili. Dle informací na Slevomatu, mělo být v sobotu otevřeno v čase 12:00–19:00, dle informací na Vašich stránkách v čase 13:00–20:00. Byli jsme před vchodem krátce před půl pátou, řekla bych tak 16:20–16:30 a bylo zavřeno, nedohledala jsem změnu otevírací doby ani na Vaší internetové stránce ani nikde na papírku na dveřích provozovny. Na telefonní číslo uvedené na Vaší stránce jsem se rovněž nedovolala. Prosím proto o informaci, jaká je Vaše aktuální otevírací doba, jak v pracovních dnech, tak o víkendech. Totožný dotaz jsem odesílala v neděli e-mailem, zatím bez odpovědi, proto zkouším zde. Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michelle, informace kolegové ověřovali a otevírací doba je následující: pondělí až pátek, od 8:30 –22:00, sobota zavřeno, neděle od 12:00 – 18:00. Informace u nabídky je aktualizována. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za upozornění. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru