Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kosmetická péče: hloubková regenerace, aktivní uhlí, ajurvéda s možností lymfodrenáže

4,6 / 5 Hanka Farka Praha - Vinohrady  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana Melesyk

Dobrý den. Jsem ve 32 tydnu těhotenství. Dostala jsem jako dárek voucher na kompletní kosmetické ošetření a masáž hlavy. Je vhodná tato procedura pro těhotné, prosím?

Designer for Body

Dobrý den, používáme přírodní kosmetiku a před ošetřením vyplňujeme dotazník a dotazuje se i na případné alergické reakce či léky. V případě těhotenství není doporučena ultrazvuková špachtle. Vámi zakoupený balíček je vhodný pro těhotné a masáž hlavy je proti migrénám. V případě těhotenství mohu doporučit i jako doplňkovou možnost celotělovou masáž pro těhotné, které pomáhají ulevit nejen bolesti zad, ale i zmírnit otoky nohou. Příjemný den Hanka za studio DFB

PK

Dobrý den,

jaký typ kosmetického ošetření se hodí pro pleť s rozšířenými ucpanými póry (převážně T-zóna), které často přejdou v hlubší zánět, převážně na tvářích a bradě? Je vhodná UZ špachtle nebo spíše manuální hloubkové čištění?

Děkuji Vám.

Designer for Body

Dobrý den,
před vyšetřením je nutno prokonzultovat alergické reakce a následně dohodnout postup. Hlubší záněty jsou na základě hormonální léčby, alergické reakce? V případě hlubšího zánětu nejprve doporučuji hloubkové čištění, případně ošetření glykolem – https://www.designerforbody.cz/sluzby/osetreni-glykolem/ -, které je vhodné aplikovat v podzimním a zimním období, protože po aplikaci se nesmí na slunce!

Následně bych dle konzultace doporučila další ošetření. Příjemný den Hanka za studio DFB

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru