Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Osvěžte se s LemonApe: až 7,5 litru boží limonády s nízkým obsahem cukru

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Rudolf Kroutil

Dobrý den,
takže vlastně vaše nápoje neobsahují žádný ovocný podíl – kromě citronové šťávy a šťávy z černého rybízu?
Není to trochu klamání spotřebitele – viz. vaše etiketa?

lemonape.cz

Dobrý den, určitě není. Koncentráty jsou zaleženy na obsahu citronové šťávy 57%, což je vysoký podíl ovocné šťávy. Z ostatního ovoce obsahují to podstatné, co charakterizuje dané ovoce a to jeho aroma. Hezký den. Martin Bouša

lemonape.cz

Jak jsem též zmínil v předchozím příspěvku: u „červených“ koncentrátů, tj. rybíz, malina, jahoda a višeň je použita šťáva z černého rybízu, protože je zdaleka nejzdravější ve srovnání s ostatními a to díky vysokému obsahu rutinu, který chrání cévy. Ostatní koncentráty jako pomeranč a grep obsahují samozřejmě příslušné ovocné šťávy a koncentráty z koření pak extrakty, které si sami připravujeme z bylin.

Káťa Smoláků

Mohu se zeptat, čím jsou tyto koncentráty obarvene, když ve visni ani v maline nejsou pridane višně ani maliny? Nebo jsou? :)

lemonape.cz

Koncentráty obsahují to podstatné z daného ovoce, tj. přírodní aroma získávané extrakcáí z usušeného pevného podílu po vylisování šťávy. K obarvení používáme šťávu z černého rybízu a to proto, že na rozdíl od ostatních červených šťáv obsahuje rutin – látku, která pomáhá udržovat pružnost cév.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru