
Termín
Platnost do 30. 9. 2020.
V ceně
- 1× předkrm: domácí škvarková a brynzová pomazánka s topinkou a mini pareničkou (100 g)
- 1× polévka: kapustnica s uzeninou a domácí klobáskou (330 ml)
- 1× hlavní jídlo: pravé slovenské brynzové halušky s křupavou slaninou a jarní cibulkou (350 g)
- 1× dezert: domácí trhaný štrúdl plněný jablky (120 g)
Rezervace: zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 776 776 724 – zároveň uveďte kód voucheru.
V restauraci je dětský koutek.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2020.
V ceně
- 2× předkrm: domácí škvarková a brynzová pomazánka s topinkou a mini pareničkou (à 100 g)
- 2× polévka: kapustnica s uzeninou a domácí klobáskou (à 330 ml)
- 2× hlavní jídlo: pravé slovenské brynzové halušky s křupavou slaninou a jarní cibulkou (à 350 g)
- 2× dezert: domácí trhaný štrúdl plněný jablky (à 120 g)
Rezervace: zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 776 776 724 – zároveň uveďte kód voucheru.
V restauraci je dětský koutek.
Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nad Tatrou sa blýská… A pod ní? Tam se skvěle vaří!
Přesvědčí vás o tom v podniku Oki Coffee, kde vám připraví čtyřchodové slovenské menu. A že to bude Slovensko se vším všudy, o tom není pochyb – podnik patří slovenské majitelce, která do restaurace dováží pouze suroviny od našich sousedů.
Ochutnáte domácí škvarkovou a brynzovou pomazánku, jako polévku si dáte kapustnicu s uzeninou a domácí klobáskou, k hlavnímu chodu se budou podávat pravé slovenské brynzové halušky a chybět nebude ani sladká tečka v podobě domácího trhaného štrúdlu.