Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyleťte až do oblak: tandem paragliding na 5 až 15 minut vč. videozáznamu

5,0 / 5 tandemem.cz Kopřivnice  (mapa) 45 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Pesničáková

Dobrý den, jak dlouho tedy let trva?

tandemem.cz

Dobrý den,
délka letu záleží na povětrnostních podmínkách. Snažíme se dodržovat uvedených 15 minut.
Předevčírem jsem letěl 2 tyto lety. Jeden trval 12 minut a druhý 18 minut. Může se stát, že v danou chvíli podmínky nevyjdou (přestane foukat, změní se směr větru nebo naletíme do klesavého proudu) a let je pak kratší. 5 minut je minimální garantovaná doba letu. Pokud je doba letu kratší než 5 minut, nabídne pilot klientovi opakovaní letu zdarma. Pokud má pasažér zájem let prodloužit nad 15 minut a jsou proto i podmínky, tak i toto lze s pilotem domluvit.

Holeš

Dobrý den. Chtěl bych koupit manželce jako dárek. Pokud koupím 2 poukazy, bude let dvojnásobně delší? Díky

tandemem.cz

Dobrý den, zakoupení 2 poukazů za účelem prodloužení letu pro Vás není nejvýhodnější a i jako dárek to může být pochopeno, že poletíte s manželkou. Proto navrhuji zakoupit 1 poukaz a pak s pilotem domluvit navýšení doby letu ať před rezervací termínu nebo během rezervace termínu letu. Samozřejmě pokud koupíte 2 poukazy, tak i tak se dá domluvit na 2× delším čase letu, ale opět bude potřeba toto uvést při rezervaci termínu letu.

Romana Tylová

Dobry den,je to prosim omezene vekem nebo vahou cloveka?Dekuji za odpoved…

tandemem.cz

Dobrý den, paní Tylová,
ano váhové omezení pasažéra je od 40 do 115 kg. V případě, že je váha pasažéra mimo uvedený rozsah doporučuji toto prokonzultovat s pilotem na 604823870. Co se týče věku, tak u dětí je potřebný souhlas rodičů. Můj osobní názor je, že dětem nic neuteče a o tandemovém letu bych uvažoval až od 10 let a výše. Co se týče starších lidí, pro start je potřeba , aby byli schopni trošku popoběhnout. Přistává se na zadek do skluzu, tak stačí jen zvednout nohy a zbytek je na pilotovi. Pokud si nejste jistá, zdali pasažér „splňuje“ podmínky pro let, zavolejte prosím.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru