Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohoda v Českém ráji: pobyt s polopenzí pro páry i rodiny v penzionu s bazénem

3,6 / 5 Penzion Diana Český ráj (mapa) 39 prodejů

Hodnocení podniku Penzion Diana

3,6 54×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 2,9
58.724%
Personál 3,7
74.042%
Jídlo 3,6
71.064%
Volnočasové služby 3,0
59.556%
Lokalita 4,2
83.75%
Průběh rezervace 3,8
76.842%

Filtry
Recenze zákazníků

V penzionu se nám líbílo. Personál s námi jednal jako s vlastními. Voňavé povlečení, že jsme tak voňavé ještě nikde nezažili. Ani v 5 hvězdičkových hotelech neměli tak voňavé spaní, jako tady. Děvčata se opravdu snažily, aby jsme se cítili příjemně. Vařili výborně. Dokonce jsme zažili celodenní výpadek proudu a když k večeru proud zapnuli, stihly uvařit jen s malým opožděním oproti jiným dnům. Obdivovali jsme je, že to za tak krátkou dobu zvládly.
Když jsem si přečetl předchozí kritiky ostatních, nestačil jsem se divit. Na co si lidi stěžujete? Zaplatíte si pobyt v penzionu přes Slevomat, aby jste ušetřili a čekáte, že budete v luxusním hotelu, že Vám budou lítat pečený holuby až do hu.. úst a že kolem vás budou pobíhat lokajové, ne? Stěžovat si na jídlo, i když sám majitel hned první den upozorňuje na to, že kdyby nám nechutnalo, máme to říct a není problém udělat něco jinýho, to mi přijde ubohý. A stěžovat si na nefunkční bazén.. uvědomte si, že bazén je venkovní a když je venku taková zima, že by se voda neohřála, tak je asi nesmysl do něj sypat chemii za tisíce, jen aby byla čirá voda? Jediné, co opravdu není dovyřešeno, je ta Wi‑Fi. Modem opravdu nedosáhne ani přes dva pokoje. Ale zase, jsme v penzionu a tak jsme se i na toto připravili a měli jsme modem svůj. Já vím, že je v nabídce Wi‑Fi psaná, ale jak říkám, kupujete si pobyt na Slevomatu do penzionu a ne do 5 hvězdičkovýho hotelu, tak se holt na to člověk musí dopředu připravit. Zažil jsem v Harachově v hotelu Orea Sklář, že jsme ani tam neměli skoro žádnej signál. A tam se ani nikdo nesnažil něco řešit. Na dotaz pouze restartovali směrovač, což nebylo k ničemu. Tady v penzionu nám nabídli, že nám dají modem blíž k pokoji. Jak jsem ale psal, nebylo to potřeba, protože jsme jeli na svou Wi‑Fi.
Prostě a jednoduše, byli jsme spokojeni a dostali jsme víc, než jsme očekávali. Až budu chtít komfort s lokajema, tak si koupím pobyt na zámku.
Držím Vám palce a děkujeme za krásný pobyt.

Hodnoceno: 30. září 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu

Naprosto dostačující a odpovídající ceně. Pokoje čisté, ložní prádlo voňavé. Jídlo chutné. Večeře dvouchodová – teplá. Snídaně běžné pečivo, sýr, šunka..vždy něco sladkého na víc, kus ovoce a zelenina. Pan domácí příjemný, usměvavý a komunikativní. Ten kdo jede do Českého Ráje za přírodou, se přijde vyspat a najíst a neřeší obrázky na zdi, počet lampiček a židliček na pokojích. Ten, kdo chce servis a luxusní dovolenou, kterou bude trávit na pokoji, ať se ubytuje za 3.000 na noc v nedalekém Jičíně. My bychom se určitě vrátili :-)

Hodnoceno: 26. září 2020 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu

špatné postele na rozpadnutí , netekla teplá voda muselo se řešit

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Dobrý den,
můžete mi říct kdy netekla tepá voda? to by\lo někdy v červnu, technická závada...Postele již vyměněny.

Hodnoceno: 20. září 2020 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu

Pan majitel byl super.hodne se nám líbilo. Byla to krásná dovolená.ubytovani skromné, ale nám to nevadilo.priroda byla úžasná.

Co se nám nelíbilo tak nám nevadilo, akorát možná že nebyla televize na pokoji .

Hodnoceno: 16. září 2020 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu

Okolí.
Milá a vstřícná slečna /servírka + uklízečka /

Po příjezdu to vypadalo, že nás ani nečekali, neměli pro nás připravený pokoj, stěhovali postele. Matrace na posteli o tloušťce cca 5 cm, pod ní rošt z prken. Byla nám slíbená nová matrace, nestalo se tak. První 2 noci jsme tak museli spát na zemi. Pak jsme dostali matraci vyšší, ale byla zase menší než postel. Na pokoji chybí židle, vypadávají kliky, kape sprchová baterie, nebylo vyluxováno, nevynášejí koše. Bazén ledový, večere tragédie. Místo výběru ze 3 jídel jen 2 a to ještě každý den to samé, alespoň vzhledově a chuťově. Taková horší školní jídelna. Absence nápojového lístku s cenami, takže když po týdnu platíte konzumaci, je to vlastně překvapení. Kávu ani zákusek jak bylo ve voucheru jsme raději nepožadovali, asi by to člověka ještě víc naštvalo. Pokud musíte někde nouzově přespat a máte s sebou matraci, tak můžu penzion doporučit, jinak na dovolenou určitě ne. Můj nejhorší zážitek. Pan majitel se snaží bý vtipný, ale je spíše neprofesionální a ve výsledku člověka akorát nadzvedne. Penzion by měl přenechat někomu kdo se bude starat jak o penzion samotný, tak o hosty, bude mít svou práci rád a bude ji dělat dobře. A ano, nejste Hilton a nikdy nebudete, to lidi asi chápou … ale bohužel nejste ani příjemný penzion.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky
Hodnoceno: 3. srpna 2020 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu

PŘÍJEMNÝ A OCHOTNÝ MAJITEL, DOBRÉ JÍDLO, HODNĚ MÍST K NÁVŠTÍVENÍ BLÍZKO PENZIONU

STARŠÍ VYBAVENÍ POKOJŮ, ŠPATNÉ MATRACE

Hodnoceno: 1. srpna 2020 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt v Českém ráji pro dva nebo rodinu
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru