Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kupte Slevomat dárkové poukazy a získejte 10% cashback v kreditech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
dal

Kdyz jsem ja koupil poukaz, byly mi pripsany kredity po 20 dnech. Kdyz jsem si postezoval na podporu, jaktoze nejsou pripsany do14 dnu, dostal jsem odpoved „kredity se vám připíší nejdříve po 14 dnech od zakoupení V pravidle není uvedeno do 14 dnů. Jelikož je nákupů mnoho, doba se může jednotlivě prodloužit“. Takze okno, ktere se ukaze po kliknnuti na „Chci poukaz“ a tvrdici „Do 14 dnů obdržíte 10% cashback ve formě kreditů na váš účet.“ patrne keca nebo na podpore o tom nevedi ?????

Slevomat.cz

Dobrý den, kolegové ze zákaznické Vám v poslední odpovědi, kdy s nimi komunikujete e-mailem, kredity dohledaly na účtě. Doufáme, že je již vše v pořádku. Pokud by tomu tak nebylo, využijte stávajícího e-mailu jako dosud. Za případné komplikace se omlouváme. Pěkný den

Iveta

Dobrý den, 12.5.jsem zakoupila karty, kredity zatím nebyly připsány a na email adresovaný na podporu zákazníků mi také zatím nikdo neodpověděl…

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto :) vidím, že kredity byly v pořádku na Váš účet připsány 26.5.2020. Věřím, že vše tedy z naší strany proběhlo v pořádku. Pěkný den, Lukáš :)

Miloš

Dobrý den,
potřebuji kupon za 4000,–Kč (4 kamarádi se složili), ale našla jsem jenom 2×2000. Nevím, zda když ho obdarovaný bude chtít použít, může na jeden nákup zadat dvě čísla kuponů. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloši :) to nebude problém. Karty fungují tak, že se z nich nejprve převede částka na daný email zaregistrovaný u nás. Lze tak nahrát i více karet. Pěkný den, Lukáš :)

Lucie

Dobrý den, pochopila jsem to tedy tak, že když poukaz koupím na svém Slevomatu, tak ty kredity obdarovaný nemůže si nahrát na můj účet u Slevomatu. Na mém účtu tedy zakoupená dárková karta použít nejde?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, pokud si koupíte fyzickou dárkovou kartu, tak můžete obdarovanému kartu předat a ten si nahraje dle kódu karty částku na svůj účet, který má na Slevomatu. Stejně to je i v případě elektronické verze karty, kdy Vám přijde do -e-mailu kód, který můžete nahrát na libovolný e-mail (účet) na Slevomatu. Kredity si můžete nahrát i na svůj účet. Pěkný den

Lucie

Dobrý den, musí být poukaz vyčerpán v plné výši na jeden nákip nebo se s ním může zaplatit více menších nákupů? Múžu jím zaplatit nákup také ze svého účtu, když obdarovaný svúj účet nemá? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie :) poukaz funguje tak, že se z něj nejprve převedou všechny kredity na daný účet (pokud jej obdarovaný nemá je třeba si jej založit). Poté můžete kredity využívat jak uznáte za vhodné. Jdou využít i ve více objednávkách. Zkrátka už jde po převodu jde o klasické kredity. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru