Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Účinné ošetření akné či vrásek peelingem s kys. mandlovou, hyaluronem a kolagenem

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katk

Dobrý den, asi nebyl ze strany provozovatelky pochopen dotaz. A sice dotaz zněl: proč od Larins není nějaká varianta alginátové masky, které by byla pro domácí použití ? Vždyť ne každý den nebo týden chodí člověk do salonu a v salonu tato maska stojí 100 – 150 Kč. Pokud by chtěl od této značky, proč musí kupovat jinou za trojnásobek? (tedy nemusí, ale filozofie a přístup této firmy a lidí, kteří se značkou pracují se nám nezdá logický aani přívětivý…)

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, každý se může sám rozhodnout, kde a u koho využije nabídku služeb. Proč nějaká společnost nenabízí výrobky i na domácí využití, je otázkou na výrobce, kam jí případně můžete směřovat. Pěkný den

Katka

Myslíte, že jsou lidé úplní blbci, že si nedokážou doma, třeba i za pomocí někoho z rodiny, dát doma alginátovou masku? Není to jen z důvodu, že Larens a s ním pracující kosmetičky potřebují mít lidi hlavně na ošetření ve svých studiích a tudíž jednoduše ten produkt na doma nedají, aby byli všichni nuceni jít do studia…?

Dana Slavíková

Pekny den,

nabidla jsem pani podivat se na ruzne alginatove masky jinych firem, ktere treba maji alginaty i pro domaci pouziti a zkouknout recenze. Nenabizela jsem nikomu chodit na ni do salonu. Jen jsem klientku upozornila,ze alginat se muze hure nanaset doma. A doopravdy vyber na internetu je.



 Dana

O.

Jít do profi salonu a být odkázána na produkty drogerie, se kterými navíc paní (asi) nikdy nepřišla do kontaktu a nepracuje s nimi? Proč není obdobná maska v podobné cenové relaci i na domácí použiít? V tomto případě cenu neurčuje kvalita, ale jen pouhý fakt, že prodejce chce nehorázně vydělávat na lidech. Kosmetikou se zabýváme řadu let a vždy se rozlišovalo mezi dobrým a špatným produktem. „Kosmeceutikum“ je pseudopojem moderního světa, stejně jako řada pojmů, které se dnes používají a nikdo jim nerozumí. Platí víc než kdy, že vše je o lidech – kdyby paní kosmetička chtěla, tak umožní klientovi vyzkoušet produkt, o který má zájem doma. Způsob jakým je dnes prodávána kosmetika je zarážející – buď je produkt odmítnut dán na doma s radou, že si máme pořídit buď ještě několikanásobně dražší nebo levnější z drogerie (o účinnosti a složení víme své) nebo bude velkoryse poskytnuta péče v salonu za další „x“ násobky. Koukám, že kosmetický byznys je v tomto ohledu ještě výdělečnější než farma, IT, technologie a jeho prodejci ví jak na to.

Dana Slavíková

Pekny den,

nize ve zpravach s paní pisi i moznost vyzkouseni v salonu, zde jsem ani nepsala o cene, takze bylo mysleno zdarma vyzkouset a pripadne zakoupit. Pani odpovidam zde v diskuzi, nikoliv pri navsteve v salonu.
Pani jsem dala navrhy,poukazala na to,ze s alginatem by se ji doma nemuselo dobre pracovat a ze jej ani nemam na prodej do domaci pece a profi veci neprodavam. Proto a reakci na pani odpovedi jsem uvadela dalsi moznosti./ drogerie,lekar­na,prirodni suroviny, internet/.Nejlepsi varianta vubec je plet videt a ne to resit tady v diskuzi a vyber jiz zalezi samozrejme na pani. A take jsem ji napsala a poslala odkaz na masku,kde je i slozeni,popis, at se podiva a zda ji oslovi-neprodavala jsem ji ji.
Profesor Frydrichowski je uznavany vedec na poli kosmeceutik a nutraceutik, ma plno clanku v renomovanych cizich casopisech, kam se dostanete treba po 3–4 lete praci na vedeckem objevu, tam svolaji tym vedcu, ktery 6 mesicu-9 hodnoti jeho objev a pak teprve vyrknou ortel, zda je objev tak wau a uverejni jej. Tyto produkty mam rada, pracuji s nimi, vidim efekty a to me naplnuje. Slozeni produktu odpovida vedeckym vyzkumum a vyvoji .

 Dana

Simona

Dobrý den, já si pamatuji,že za alginátovou masku jsem doplácela v salonu mezi 50 – 100 korunami a to bylo v profi studiu. Divné. Kosmetika z drogerie je plná chemie, to víme všichni. Ale kolik lidí je Lucie Bílá nebo paní Schillerová, aby si mohla kupovat předražené masky s „luxusní“ cenou??

Dana Slavíková

Toto neni alginat. Alginat je levnejsi, tam se dostanete na cenu v salonu i s praci ,casem cca 150Kc. Toto je jiny typ masek viz odkaz nize a jsou to kosmeceutika -vyssi trida kosmetických produktu. Ale plne chapu Vasi reakci.Cenotvorbu voli firma.
Preji krasny vecer

 Dana

Simona

Dobrý den, za jeden pytlíček 330 Kč, není to přeháňka? Já vím, že budete argumentovat kvalitou, ale kolik lidí si může dovolit takto vyhazovat peníze? Za tuto cenu salony určitě nenakupují, to by se neuživily…

Dana Slavíková

Ano , tato maska je drazsi, ale ziskala i oceneni mezi odborniky.
Chapu,ze je drazsi. Ale toto jsou kosmeceutika, vedecky na tom pracuje pan dr. Fridrichow a je tam i skvely ten nastupujici vysledek. Zkuste vyzkouset nejake z drogerie, treba Vam bude nejaka vyhovovat a utratite mene. Ja jen zodpovedela Vas dotaz a take s temito peodukty pracuji, tak znam efekty.neb treba jen masku z nejakych prirodnich surovin.

Krasny den

 Dana

S.

Danou masku, o které píšete, prodáváte?

Dana Slavíková

Ano, muzete vyzkouset i zakoupit, neb objednat pres internet.

Dekuji

 Dana

Simona

A tu masku, o které píšete – masky napuštené na hedvábíčku jsou skvělé a jsou pro domácí použití – kde je mohu koupit, u vás?

Dana Slavíková

Je to tato maska😊
Kouknete na slozeni,ucinek a uvidite, zda Vas oslovi.
ucinek je okamzity, ale i se dal rozviji cca tyden

S.

Dobrý den,

ty masky napuštěné na hedvábíčku, o kterých píšete jsou od jaké firmy? Děkuji.

Dana Slavíková

Pekny den,

kosmeceutika Larens.

Dekuji

 Danq

S.

Dobrý den,
jakou alginátovou masku doporučujete pro domácí použití? Je možné ji u Vás zakoupit?

Dana Slavíková

Pekny den,
bohuzel ja pracuji s profesionalni peci urcenou do salonu, ta nelze prodat do domaciho pouziti- salonni veci jsou koncentrovanejsi. S domacim alginatem zkusenost od jinych firem bohuzel nemam a ono i je treba dobre namichat a nanaset , protoze muze byt i ridsi nejdrive a tece.

Takze zkuste radsi,poprosim recenze u nejskeho z produktu na netu a dle toho vybirejte. Neb i masky napustene na hedvabicku byvaji skvele. Ty treba vyrabi firma i k domacimu pouziti a mam je rada. Tam efekt nastupuje postupne a drzi delai dobu.

Dekuji

 Dana

Alena

Dobrý den,
jak často je dobré aplikovat algiátovou masku?

Dana Slavíková

Pekny den,

alginatova maska, s kterou pracuji je z morskych ras- je to vyziva, hydratace,zklidneni pleti po peci, pokud je pred ni plet otevrena peci, tak i zcasti procisti, protizanet,antiage- takze jedna z top masek a castost- osobne bych ji doporucila 1×tydne. Ale nezkazi nic clovek pokud si ji da i 2× tydne,plet si zaslouzi hyckani, neb ji doplnit v prubehu mesice i jinymi maskami pesticimi😊

Sima

Děkuji, ale již jsem pořídila jinde. Bohužel musím souhlasit s názorem i ostatních Vašich klientek, že Váš přístup je bohužel někdy hodně drzý… Takže i kdybych přípravky neměla, raději se obrátím na někoho slušnějšího

Dana Slavíková

Dekuji za Vas nazor,ac me mrzi,mam radost, kdyz je klientka spokojena.
Krasny den

 Dana

Sima

Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, proč paní kosmetička nevěnuje pozornost zákaznickým službám? Kupovala jsem si u ní kosmetiku Larens, která je velmi drahá, po předání peněz mě ihned vypakovala s tím, že má další zákaznici a nemá čas. Můžu si to studovat prý venku a když mám nějaké dotazy mám si přečíst na webu. Divný přístup a neúcta k zákazníkům. Také zkusím prodávat výrobky za 5.000 Kč a komunikovat stylem: zaplaťte a vypadněte!

Dana Slavíková

Pekny den,

na toto jsem jiz odpovidala a přijde mi to ta stejna klientka pred 2,5mesici, nevim, proc je pripominkovano zde v diskuzi a ne v hodnoceni a k nynejsi akci,kdy produkty jsem tento tyden neprodavala a klientku s timto jmenem take nemela a zkopiruji tedy moji drivejsi odpoved a kdyztak me kontaktujte, rada se Vam budu venovat. Dekuji
.Zkopirovani prispevku na ktery jsem jiz odpovidala

Přístup p.Slavíkové se mi nezdá být vždy OK, nebo se pletu? Já jsem si např. u ní po ošetření zakoupila produkty a hned mě vypakovala ven, aniž by byla přístupná diskusi a dotazům k těmto produktům. Chápu, že mohla mít dalšího zákazníka, je ale normální vyinkasovat peníze a honem bye bye?? Kolik takových zákazníků, kteří si na počkání kupují kosmetiku za 2.000 – 3.000 Kč tam paní Slavíková má? Od té doby již nechodím.

Pekny den,
pokud se toto stalo, omlouvam se a rada Vam dotazy zodpovim. Jiz si situaci nepamatuji, nejsem schopna se k ni vyjadrit. I kdyz mam hned dalsiho klienta, dam ho na masku a ke klientce se vratim do cekarny produkty vysvetlit. Snazim se vzdy probrat dukladne s klientkou novou peci krok po kroku, myslim,ze k tomuto muselo dojit. Dokonce i podam vzdy info, ze je mozno produkty vratit do tydne pokud nesedi. Co se muze stat pri cisteni, kolik aplikovat produktu…Spise se mozna jednalo o nejaky doplnujici dotaz . V pripade, ze se toto stalo, omlouvam se a napiste mi klidne svuj telefonni kontakt a vse rada napravim. P.S. a jak nad tim premyslim, nabizim Vam dodatecne slevu na tyto produkty, mam doopravdy radost ze spokojeneho klienta. A protoze nevim o koho se jedna,prosim Kontaktujte me 737800202. S pranim hezkeho dne
 Dana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru