Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Digitální horkovzdušná fritéza Primo: objem 3,2 l a přednastavené programy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Olinka Krausová

Dobry den. Prosim, do kdy plati tato nabidka? Nebo kolik kusu je jeste na prodej? Porad se nemuzu rozhodnout. 😁 Dekuji, Olina.

Domo-Elektro

Dobrý den, jsme poměrně dobře zásobeni a máme dostatek kusů skladem. Určitě nemusíte mít obavy, že se nestihnete rozhodnout :-) Hezký den.

Lenka

Dobrý den, jjaký je rozdíl mezi horkovzdušnou fritézou a horkovzdušnou troubou? Děkuji

Domo-Elektro

Dobrý den, hlavní předností horkovzdušné fritézy proti horkovzdušné troubě je jistě rychlost jejího nahřátí. Horkovzdušná fritéza se nahřívá cca 2 minuty. U trouby to bude podstatně déle. Horkovzdušnou fritézu tak snadno můžete využít i místo mikrovlnné trouby pro dostatečně rychlý ohřev například řízků v trojobalu, které si tak zachovají svou křupavost. Také příkon fritézy bude nižší než u trouby a provoz bude tedy úspornější. Suroviny je možné vkládat přímo do koše a není tak potřeba další pečící nádoby, ale použití nádoby je možné (pro pečení chleba apod.). Hlavní princip obou přístrojů je ale stejný – tedy ohřev a pečení horkým vzduchem na určitou teplotu.

Adela D.

Dobrý den. „Není potřeba téměř žádný přidaný tuk na smažení“ držte se prosím reálných definic, kdy smažení je proces probíhající v horkém oleji. Jedná se prostě o úpravu horkým vzduchem do 200C. .
Zajímá mne, kde zmizel příspěvek o tom, že „tradiční řízek“ v trojobalu opravdu připravit nelze. Dotazy se mažou?

Zajímá mne : „Fritovací nádoby i koš jsou opatřené nepřilnavým povrchem“ Kolik fritovacích nádob nabídka obsahuje?
Nebo je zde jediná nádoba s dírami – koš? a je možné dokoupit nádobu na pizzu a vysokou nádobu, uvedenou na webových stránkách? jaký je průměr koše? Jak je možné péct chleba, obsahuje-li tato nabídka pouze koš? nehrozí vytečení těsta?

 Děkuji

Domo-Elektro

Dobrý den, ukázku jak takový řízek s bramborem z této fritézy vypadá se můžete podívat zde: http://domo-elektro.cz/images/promo/horkovzdusne_fritezy/ Balení obsahuje samozřejmě pouze jeden fritovací koš a jednu fritovací nádobu. Děkujeme za upozornění na překlep v popisku. Fritovací koš lze z nádoby vyjmout, ale péci lze pouze s vloženým košem. Koš je samozřejmě perforovaný, aby mohl vzduch volně proudit skrz vložené suroviny. Chléb jsme pekli bez vložené formy přímo ve fritovacím koši a těsto neproteklo. Pokud budete mít řidší těsto, můžete použít i pečící papír. Jakékoliv příslušenství, které nabízíme lze samozřejmě přiobjednat, ale bude potřeba toto příslušenství uhradit samostatně.

Dita

Dobrý den. Chci se zeptat – dají se díly nádoby z horkovzdušné fritézy vyndat a umýt v myčce? Děkuji za odpověď.

Domo-Elektro

Fritovací koš i nádobu lze mýt v myčce na nádobí. I přesto u všech přístrojů s nepřilnavými povrchy doporučujeme, pokud je to možné mytí spíše ruční bez abrazivní houbičky, či abrazivního mycího prostředku, aby nedošlo k poškrábání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru