Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií v rozměru, který si vyberete

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Kotyzová

Dobrý den, zakoupila jsem u vás voucher. V kroku 3 u objednávky, způsob dodání bych chtěla na Zásilkovnu a zaplatit na dobírku, bohužel mi to nejde ač to ve voucheru uvádíte. Jak mám postupovat? děkuji za odpověď.

Foto Morava

Dobrý den, právě jsem to testoval a systém pracuje správně. Problém může být v prohlížeči. Pro práci z naším objednávkovým systémem doporučujeme používat prohlížeč Google Chrome. Tato informace je uvedena i na voucheru. Pokud bude problém přetrvávat obraťte se na děvčata v Laboratoři digital@fotomorava.cz pomůžou Vám problém vyřešit.

Jana

Dobrý den, lze využít také na rozměr 9×13. Lepim do alba kombinovaně. Měla bych jich cca 150–200 ks , děkuji za info Jana

Foto Morava

Dobrý večer, to není problém. Pokud chcete zhotovit formát 9×13 místo 10×15, vyhovíme Vám. Pouze to napište taky do poznámky ať v laboratoři vědí, že se nejedná o chybu.

Marika Nová

dobrý den, zakoupila jsem voucher,ale nenabídlo mi to žádnou přepravní společnost, která by mi to doručila do Plzně.Co teď? Děkuji za odpověď Nová

Foto Morava

Dobrý den, do Plzně dodáváme prostřednictvím Zásilkovny, DPD, případně Českou poštou. Pokud dodržíte postup, uvedený na voucheru, můžete si v posledním kroku.
Objednávka – krok 3. ze 3. – potvrzení objednávky a její odeslání.
Vybrat způsob dodání a platby. Pokud zvolíte platbu při převzetí zakázky, umožňuje Zásilkovna pouze platbu kartou, prostřednictvím platebního terminálu.

MJ

Dobrý den, v případě, že bych zakoupila voucher, v jakém časovém horizontu mohou být fotografie zhotoveny? Jste momentálně v provozu nebo máte vzhledem k současné situaci pozastavený provoz?
Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den, naše laboratoř pracuje ve standartním režimu. Fotografické zakázky zpracováváme nejpozději do 3 dnů od odeslání zakázky. Pro dodání doporučujeme využít Zásilkovnu, DPD, případně Českou poštu.

Alena Němcová

Omlouvám se, už to vidím do 15.7.2020

Foto Morava

V pořádku.

Alena Němcová

Dobrý den, nikde nevidím, do kdy je voucher platný???

Foto Morava

Dobrý den p. Němcová. Pokud jde o splatnosti voucheru, řešíme ze Slevomatem.cz operativně posouvání jejich splatnosti, aby naší zákazníci nebyli současnou krizí omezeni. Platnost voucheru u akce ID 1582754, která měla espiraci do konce března, jsme posunuli do 30.4.2020. Pokud bude stávající krize pokračovat budeme to řešit i u ostatních akcí.

Lucie

Dobrý den ,pokud objednám více například 3× 100 lze poslat jako jeden balík ? Tedy ,že budu platit poštovné pouze jednou ? Děkuji

Foto Morava

Při uplatnění více voucherů oddělte číselné kódy čárkou. Tak můžete vložit několik voucherů.
Uděláte-li v jednom dni více objednávek na různé fotografie, budou sloučeny do jedné objednávky a zaslány jako jedna zásilka.

Kupkovicova

Dobry den da sa na tuto objednavku zvolit platba sedexo kartou na volny cas?

Foto Morava

Dobrý den, pokud to funguje jako běžná platební karta, potom ano. Nejedná se však o standartní platební kartu, tak to nemůžu z jistotou potvrdit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru