Původní již ukončená nabídka

Nové 4chodové degustační menu: jelení hřbet na celerovém pyré i čokoládový fondán

Volcano Grill House Praha - Stodůlky (mapa) cca 150 km / 1 h 45 min
Počítáno autem z Chrudimi.

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Volcano Grill House

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× amuse bouche
  • 2× karamelizovaná Atlantská černá treska na carpacciu z bílé Daikon ředkve a Teriyaky creme fraiche
  • 2× jemný krém z pečené máslové dýně s houbami Shimeji a sakura výhonky
  • 2× grepový sorbet
  • 2× pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami, fava fazole, omáčka z portského vína
  • 2× čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů, zmrzlina 
Jak uplatnit

Rezervace: Stůl si zamluvte alespoň den předem na tel. 725 755 750, při rezervaci nahlaste kód voucheru. 

Příplatky
  • Parkování zdarma
Storno podmínky

Změna plánů? Nevadí, jen nezapomeňte alespoň 12 hodin předem rezervaci zrušit, jinak voucher propadá. 

Alergeny

Obsahuje následující alergeny:

3 4 7 8 9

Zobrazit seznam alergenů

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Restaurace (včetně FKSP)
Edenred   převést body
Využijete pro:
Restaurace (Ticket Restaurant)
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Restaurace
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Restaurace
Up   převést body
Využijete pro:
Restaurace

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 499 Kč
1 499 Kč

Existuje místo, kde vaše chuťové buňky zažijí doslova výbuch nadšení!

Zažijte erupci chutí a zajděte na degustační menu do restaurace Volcano Grill House. Šéfkuchař Josef Pošta a jeho tým vám připraví 4 chody od předkrmu až po dezert.

Začnete amuse bouche, jako předkrm si vychutnáte karamelizovanou Atlantskou černá tresku na carpacciu, hlavním chodem pak bude pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami. Sladkou tečkou nakonec bude čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů.

„Velmi dobře sestavené menu a opravdu skvěle připravené pokrmy. Příjemné prostředí a ochotný personál.“ (David, květen 2019)

Tip: Restaurace je kousek od Prokopského údolí. Hodování můžete spojit s krásnou procházkou. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita