Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mistrem kuchyně: kurzy vaření s Ondřejem Slaninou v Chateau St. Havel

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Škola vaření Hungry town

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kurz vaření s Ondřejem Slaninou podle výběru pro 1 osobu

  • Recepty a certifikát o absolvování kurzu
  • V ceně je občerstvení (víno a nealkoholické nápoje)
  • Vše, co se bude vařit, samozřejmě i ochutnáte
  • Délka kurzu je vždy 3–3,5 h
  • Po kurzu vám zašlou fotky a recepty
  • Jak kurz probíhá: účastníci připravují společně několik pokrmů, každý si zkusí jinou práci, ale vše ochutnáte
  • Kromě vaření se seznámíte s tím, jak správně vybírat suroviny, jak je skladovat a opracovávat, a naučíte se i správné stolování včetně výběru vhodných nápojů

Vybírat můžete z již vypsaných kurzů, další budou postupně přibývat. 

Omezení

  • Každého kurzu se účastní minimálně 10 a maximálně 20 osob.
  • Termíny kurzů nejsou vypisovány během letních prázdnin. 
Jak uplatnit
  • Rezervace: Vybraný kurz si rezervujte na e‑mailu info@hungrytown.cz
  • Další termíny budou vypisovány postupně.
  • Doporučení: Na kurz přijďte hladoví, ať se do vás všechny dobroty, které se budou vařit, vejdou. 
Příplatky
  • Parkování zdarma
Storno podmínky
  • Rezervovaný termín je možné zrušit max. 3 dny předem, jinak voucher propadá.
  • Pokud se vybraný kurz nenaplní, nabídnou vám jiný termín. 
Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 750 Kč −31 % 1 899 Kč
2 750 Kč −31 % 1 899 Kč
Česká, thajská i italská kuchyně, zvěřina i ryby
Krásné prostory Chateau St. Havel
Voucher platí po celý rok 2020

Ať už chcete vařit thajskou kuchyni, mořské plody, české omáčky, nebo italské lahůdky, základ je vždy slanina. Tedy: Ondřej Slanina.

Okoukejte od skutečného mistra triky a vychytávky a překvapte své blízké (a možná i sami sebe) skvělým menu, které vystřihnete už při příští návštěvě. Osvědčené rady vám v kurzu vaření předá kuchař Ondřej Slanina, vařit se bude v krásných prostorách Chateau St. Havel.

Společně s ostatními účastníky kurzu a hlavně Ondřejem Slaninou uvaříte vždy několik pokrmů. O „práci“ a jednotlivé úkony se podělíte, ale vše samozřejmě ochutnáte. Ondřej Slanina vám ukáže, že vaření je skutečná zábava. Naučíte se i vybírat suroviny, skladovat je a opracovávat a seznámíte se se zásadami správného stolování včetně výběru vhodných nápojů.

Co bude dnes dobrého aneb Oblíbená témata

  • Tradiční české omáčky: uvaříte úžasnou svíčkovou, candáta s holandskou omáčkou, skvělou koprovku nebo křenovku a jako dezert lívance s vanilkovým tvarohem a omáčkou z lesního ovoce
  • Pečená masa: připravíte pečený bůček s pražskou nádivkou, roastbeef, kuřecí roládu se špenátovou nádivkou a lososa v papilotě se zeleninou
  • Steaky a fláky masa: připravíte skvělou panenku v petrželce a česneku, steak z hovězí svíčkové, kuřecí prsíčko s nádivkou a steak z lososa v bylinkové marinádě
  • Sushi: naučíte se vše od přípravy rýže až po motání rolek maki a nigiri
  • Thajské lahůdky: uvaříte nejúžasnější kokosovou polévku s krevetami, pad thai nudle, jarní a smažené závitky a smažený ananas
  • Ryby a mořské plody: uvaříte mušle sv. Jakuba, chobotnici, krevety, tatarák z lososa a dobrou rybu z aktuální nabídky
  • Italské lahůdky: uvaříte skvělé pokrmy z čerstvých lahůdek Itálie, připravíte talíř italských předkrmů, těstoviny s domácím pestem, lasagne bolognese a domácí dezert panna cotta
  • Skvosty USA: ochutnáte božská jídla USA, uděláte si originální Old School Style burger, buffalo křídla, gumbo polévku s krevetami a nesmí chybět pancake s javorovým sirupem
  • Polévky jsou grunt: naučíte se připravit silný vývar, uvařit polévku Tam Ka Gung, originální gazpacho nebo zeleninový krém s lanýžovým olejem a krutony
  • Zvěřina: bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou 
Jak by měl vypadat dobře udělaný steak? Tipy od kuchaře Ondřeje Slaniny

Jak by měl vypadat dobře udělaný steak? Tipy od kuchaře Ondřeje Slaniny

Přejít na Slevomat Magazín
Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita