Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zabavte rodinu v hračkářství Hamleys: 30% sleva na atrakce nebo zboží

4,4 / 5 The Playground Praha - Nové Město  (mapa) 1 981 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika Černá

Krásný den, pokud mám zakoupený voucher na útratu (800kč atrakce+800kč zboží) lze při placení hračky využít i tento voucher na slevu? Děkuji

Hamleys

Hezký den, Veroniko, slevy a vouchery bohužel není možné kombinovat. Díky za pochopení.

Pavla F.

Dobrý den,

pokud nemám Vaši kartu (a zatím si ji nebudu pořizovat, nejsem z Prahy) můžu akce využít? Jde mi o to, abych si nekoupila vouchery a následně nezjistila, že bez karty jsou mi k ničemu.

Děkuji za odpověď.

Hamleys

Dobrý den, Hamleys karta není k využití akce potřeba. Těšime se na vás :)

Pavla

Dobry den, chapu spravne, ze pokud budu chtit nabit kartu napr. na 500Kc, se zakoupenym voucherem zalpatim 350Kc? A voucher mi tedy zustane na pripadne vyuziti 30% slevy na nakup hracky? A pri vyuziti kolotoce nebudu predkladat kartu, ale voucher? Ktery si tedy vezme obsluha. Predem dekuji za odpoved.

Hamleys

Dobrý den, Pavlo. V případě, že nakoupíte hračky a nabijete kartičku najednou, v rámci jedné transakce, tak stačí na obojí voucher pouze jeden. V případě, že nejprve nabijete kartičku (1. transakce) a následně třeba až po nějaké chvilce budete nakupovat hračky (2. transakce), je potřeba mít vouchery dva.

Jízda na kolotoči je zdarma na základě předložení voucheru, kartu nepředkládáte.

Díky a těšíme se na Vaši návštěvu!
Karolína, Hamleys

Renata

Dobrý den. Já si nemůžu pomoct, ale stejně nerozumím, kolik mám tedy koupit těch kupónů, když budu chtít jít třeba na 10 atrakcí tak aby mi to vyšlo co nejlevněji. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, pokud budete chtít využít 10 atrakcí, kupte si 10 voucherů :) Pěkný den

Hamleys

Dobrý den, atrakce, na které se nabídka vztahuje, se platí Hamleys kartou na atrakce, kterou předtím nabijete kreditem. Kupon uplatníte právě při nabití kreditu, jehož výši si můžete zvolit a pak atrakce užívat libovolně dokud kredit nevyčerpáte. V rámci té samé transakce můžete koupit i hračky. Na toto vše Vám bude stačit jeden kupon. Kdybyste chtěla kartu nabíjet vícekrát nebo hračky kupovat např. až při odchodu a ne při příchodu (kdy je třeba nabít kartičku), zakupte kupony dva. S pozdravem, Karolína, Hamleys

Sabina Palčáková

Dobrý den, jen se chci ujistit- když koupím 5× vaší nabídku, dostanu tedy 5× jízdu na kolotoči a můžu 5× využít slevu 30%? Děkuji za odpověď ;)

Hamleys

Dobrý den, Sabino,

ano, takto akce funguje :). Těšíme se na vás v Hamleys!

Danil Babich

Dobry den v nabidce je take zdarma benatsky kolotoc kdyz ho pouziju na kolotoc budu mit pak slevu 30%?

Hamleys

Dobrý den, ano, kolotoč je navíc. Ať už jízdu zdarma využijete nebo ne, slevu 30% můžete uplatnit na cokoliv dle nabídky.

Veronika Křivánková

Dobrý den, je možné využít slevu při platbě dárkovou kartou? Děkuji

Hamleys

Dobrý den, myslíte dárkovou kartu Hamleys? V případě, že ano, tak slevu je možné uplatnit.

Petra

Dobrý den,
platí i na e-shop,když je teď otevření v nedohlednu???
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, tato akce na e-shop neplatí, ale určitě sledujte naše nabídky. Vypadá to, že i tak něco plánujeme :) Pěkný den

Šárka

Dobrý den, sleva 30% platí na všechny atrakce kromě vyjmenovaných po nabití voucheru na kartu? Chápu to správně, že to není omezeno jen na 1 atrakci tk, jak je to u zboží? A pokud je u atrakcí již předem uvedena sleva pro vlastníky karty, tak je cena tedy jaká? Při kombinaci 3 dětí je možné pak využít u atrakce slevu 2+1, která je nabízená a jak postupovat? Děkuji předem.

Hamleys

Dobrý den, sleva zakoupená na slevomatu platí pro 1 transakci. V případě, že ji budete chtít využít na atrakce, uděláte to tak, že v rámci této transakce nabijete kartu na atrakce libovolnou částkou. Na toto nabití dostanete slevu dle kuponu ze slevomatu. Následně platí na všech atrakcích ceny pro vlastníky karty. V případě, že jsou u atrakcí další dodatečné slevy pro vlastníky karty – můžete bez problémů využít i ty.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru