Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Apartmány ve stylovém penzionu v náruči Krušných hor se snídaněmi

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Pension Pstruží Krušné hory (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Bauerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je penzion vhodný pro rodinu s půlročním miminkem, popř. zda se dá někde uskladnit kočárek. Děkuji

Pension Pstruží

Dobrý den, součástí penzionu je lyžárna a kolárna. Zde jsou možnosti uskladnění. Pokoj číslo 1. je v přízemí a pokoje 2. až 6. jsou v patře (bez výtahu). Také Vás chceme informovat, že náš Pension Pstruží (Krušné hory u Karlových Varů – nová oblast UNESCO), se nachází v malé obci, kde je minimum obyvatel. Pension Pstruží je situován na „samotě“ u lesa a má kapacitu 6 pokojů pro max 20 osob. Je ideálním „útočištěm“ pro dnešní neklidnou dobu a pro úžasný relax v krásné a klidné přírodě (v nejkrásnějším koutu Krušných hor). Pension Pstruží je výborný pro pěší túry nebo cyklistiku, a to bez velkých davů lidí, které můžete potkat v jiných horách a v jiných resortech. Pension Pstruží – Petr Fišer

PETRA JANŮ

Dobrý den, je apartmanu možnost vařit? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :) ano, součástí apartmánu je i kuchyňka. Její součástí je indukční varná deska, lednička, dřez, rychlovarná konvice, kuchyňské nádobí a náčiní – mikrovlnná trouba je v snídárně. Pěkný den, Lukáš :)

Tamara Mecová

Dobrý den,
máte volný apartmán pro čtyři osoby v červenci nebo v srpnu na 7 nocí?

Slevomat.cz

Dobrý den, Tamaro :) termínů je zatím volných více, ale samozřejmě se rychle plní. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo u nabídky v online rezervačním kalendáři :) Pěkný den, Lukáš :)

Alena Beňáková

Dobrý den, je možné ubytování s malým pejskem ? Děkuji za odpověď Beňáková

Pension Pstruží

Dobrý den,

moc se omlouváme, ale zvířátka u nás nejdou ubytovat. Zvířátka máme rádi, ale na penzionu je neubytováváme z důvodu alergie hostů, bezpečnosti hostů a vybavení penzionu (nemáme dobré zkušenosti).

Děkujeme za pochopení.

Petr Fišer – Pension Pstruží

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru