Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Depilace cukrovou pastou – podpaží či brazilka vč. třísel a hýždí

4,8 / 5 Lidia Ratse Praha  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
S.

Dobrý den,

má cukrová paste stejný účinek jako vosk, t.j. že se nalepí a chloupek vytrhne i s kořínkem?

Lidia Ratse

Dobrý den,ano.

Jirka

Dobrý den, jsou depilace i pro muže?
Děkuji Jirka

Lidia Ratse

Dobrý den,ne,jenom pro ženy.

H.

Dobrý den,

omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že klienti mají v podstatě druhou polovinu května na to, aby se objednali a na službu kosmetiky či dermabraze dorazili, mělo by být známé, za jakých podmínek se služba bude poskytovat. Znovu se tedy ptáme: bude provedena v plném rozsahu? Vzhledem k rozhodnutí státu otevřít provozovny od 25.5. nebude se automaticky prodlužovat platnost voucherů daná původně do 6.6.2020 ?

Slevomat.cz

Dobrý den :) vouchery u této provozovny jsou nyní platné až do 2.7.2020. Vzhledem k plánovanému otevření provozoven už 11.5. věříme, že je zde dostatek času poskytnout službu v plném rozsahu, pokud nedojde k omezení dané vládními hygienickými předpisy. Ty bohužel doteď vláda nespecifikovala. Doufáme, že to ale čerpání služeb nijak neohrozí. Pěkný den, Lukáš :)

Alena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat- v případě již zakoupeného voucheru na kosmetiku, bude kosmetika prováděna v plném rozsahu? Jsem objednána na konec května a není mi jasné, zda při kosmetické proceduře budu muset mít na sobě roušku? Pokud ano, pak asi nedojde k poskytnutí služby v plném rozsahu… Můžete se k tomu prosím vyjádřit? Děkuji.

Alena

Ještě jsem zapomněla dodat, se jedná o mikrodermabrazi, masáž a poskytnutí masky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno :) detaily k provozu kosmetických salónů po jejich otevření jsou stále věcí jednání a nemůžeme nyní říci, jak bude situace vypadat. Jistě ale bude snaha provádět sjednané úkony v plném rozsahu. Případně jistě nebude problém domluvit se s provozovatelem. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru